Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Woods ieturēs pauzi

Kādu laiku golfa pasaulē būs tukšuma sajūta - spožākā zvaigzne Tiger Woods piektdien paziņoja lēmumu uz nenoteiktu laiku privātu problēmu dēļ aiziet no spēles, lai sakārtotu ģimenes lietas. Par iespējamu atgriešanās termiņu pagaidām nav ne runas, vien atliek cerēt, ka nākamās sezonas plaukumā Woods tomēr spēlēs.

Paziņojumā savā mājaslapā Woods atvainojās un lūdza piedošanu visiem, kuriem nodarījis pāri. "Skaidri apzinos, kādu vilšanos un sāpes tik daudziem cilvēkiem, un, pirmkārt, jau manai sievai un bērniem, ir radījusi mana neuzticība," paziņoja par pirmo sporta miljardieri kļuvušais golferis. "Pēc ilgām pārdomām esmu nolēmis uz nenoteiktu laiku ieturēt pauzi profesionālajā golfā. Man jākoncentrē uzmanība, lai kļūtu par labāku vīru, tēvu un cilvēku," viņš piebilda.

Woods pauda cerību, ka šajā sarežģītajā periodā visi respektēs viņa privātās dzīves konfidencialitāti. Pilnīgu atbalstu Woods lēmumam uz laiku aiziet no sporta jau izteica Profesionālo golferu asociācija (PGA) un viņa amata brāļi.

Kopš 27. novembrī Woods pie ģimenes mājām viegli cieta paša izraisītā autoavārijā, ASV masu medijos nonāca ziņas par viņa romantiskām attiecībām ar aptuveni 10 sievietēm.

Woods 33 gadu vecumā ir 14 "Major" turnīru uzvarētājs, un pērn viņa ienākumi naudas balvās un no reklāmas līgumiem bija aptuveni 118 miljoni dolāru. 2004. gadā Woods apprecējās ar bijušo Zviedrijas modeli Elin Nordegren, un abiem ir divi bērni - meita Sam Alexis (2007) un dēls Charlie Axel (2009).

Pēdējās izmaiņas , 12.12.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē