Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

R&A piedāvā jaunu Nolēmumu grāmatu

Kopš novembra pēdējās nedēļas R&A piedāvā iegādāties 2010./2011. gada izdevuma "Decisions on Rules of Golf". Ar USGA saskaņotajā jaunajā izdevumā iekļautās izmaiņas stāsies spēkā 2010. gada 1. janvārī.

Jauanjā "Decisions on Rules of Golf" ir iekļauti 30 jauni nolēmumi, 49 nolēmumi ir pārskatīti, bet viens nolēmums atsaukts. "Decisions on Rules of Golf" tiek iekļauti sīkāki skaidrojumi situācijām, kam to detalizētības dēļ nav vietas Golfa Noteikumu grāmatā.

Arī nākotnē "Decisions on Rules of Golf" regulāri pārskatīs, lai visas noteikumu nianses atbilstu mūsdienu spēles situācijām, paziņoja R&A Noteikumu un ekipējuma standartu nodaļas direktors David Rickman.

Jaunajā "Decisions on Rules of Golf" ir apskatītas un izskaidrotas vairāk nekā 1200 situācijas, kas izklāstītas jautājumu un atbilžu formā.

R&A un USGA arī izplatīja vienotu paziņojumu par elektronisko ierīču, tostarp attāluma mērītāju, lietošanu laukumā. Abas organizācijas atgādina, ka ierīces drīkst mērīt tikai distanci, nevis vēja stiprumu, ātrumu, vai kādu citu parametru. Ne R&A, ne USGA neplāno savās sacensībās ieviest Vietējo noteikumu, kas atļauj distances mērierīces izmantošanu.

"Decisions on Rules of Golf" var iegādāties R&A mājaslapā par 15,99 mārciņām.

Pēdējās izmaiņas , 02.12.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē