Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Woods četri soda punkti

Vēl divi tādi triki, un Tiger Woods paliks bez autovadītāja tiesībām. Par netālu no paša mājām pustrijos naktī izraisītās avārijas apstākļiem pasaules ranga līderis klusē kā partizāns, taču pirmo sporta miljardieri tas nepaglāba no neveiksmīgiem šoferīšiem Floridas likumu grāmatās paredzētā soda - četriem soda punktiem un 164 dolāru mīnusa naudas izteiksmē.

Floridas ceļu policija izmeklēšanu par pagājušo piektdien notikušo negadījumu noslēdza ar paziņojumu, ka kriminālas apsūdzības nevienam neizvirzīs. Woods saņēma sodu par bezatbildīgu automašīnas vadīšanu, lai gan tikai viņam pašam un golfera sievai Elin ir zināms, kas īsti notika, kad auto izbrauca no mājas pievedceļa.

Pēc kaimiņa zvana atbraukusī policija un medicīnas brigāde konstatēja, ka "Cadillac" ceļā ir trāpījies gan ūdens hidrants ielas malā, gan arī atsevišķs koks, bet pats golfa lielmeistars pēc negadījuma apdullis ar sasistu seju sēž blakus cietušajam spēkratam.

Sākotnēju pārpratumu dēļ mediji vispirms sacēla paniku par Woods veselības stāvokli, taču slimnīcā pietika ar dažu šuvju uzlikšanu, lai pacientu laistu mājās. Arī alkohola vai citu reibinošu vielu iespaidu nekonstatēja, bet Woods vēlmi pastāstīt par negadījuma apstākļiem tas nevairoja pat pēc likumsargu aicinājuma.

Ar jurista palīdzību sniedzis likumā noteiktās informācijas minimumu, Woods no turpmākas paskaidrojumu sniegšanas kategoriski norobežojās, sakot, ka tā ir ģimenes lieta.

Pēc negadījuma Woods no mašīnas izbrīvējusi sieva Elin, pirms tam ar golfa nūju izsitot auto logu, taču tieši viņai ASV dzeltenie mediji ir gatavi atvēlēt galvenās varones lomu. Woods naktī bēdzis no sievas, kura skarbā veidā mēģinājusi pāraudzināt laulāto draugu par ielaišanos ar kāda Ņujorkas naktskluba viesmīli. Turklāt mašīnas logs ar nūju esot izsists ne jau glābšanas nolūkos.

Taču, pēc policijas teiktā, nav pamata uzskatīt, ka notikusi ģimenes vardarbība, un patiesos lietas apstākļus plašāka sabiedrība tā arī neuzzinās. Pēc Woods kaimiņu advokāta teiktā, golfera traumas vairāk izskatījās pēc tādām, kas gūtas, ietriecoties ar galvu auto priekšējā stiklā, nevis no roku palaišanas.

Negadījuma dēļ Woods atteicās spēlēt šonedēļ paredzētajā "Chevron World Challenge", kur viņš pats ir rīkotāja lomā. Labdarības turnīrā "Sherwood Country Club" laukumā piedalās tikai 18 izcili spēlētāji, padarot Woods prombūtni vēl asāk izjūtamu.

Vēlāk trešdien Woods atzina, ka viņa uzvedība nav bijusi ģimenes cienīga un atvainojās visiem saviem atbalstītājiem, taču piebilda, ka tabloīdu publicējumi par Elin vardarbību nav patiesi. "Privātiem grēkiem nav vajadzīgas preses relīzes, un problēmas ģimenē nebūtu atklājamas publiskās grēksūdzēs," paziņoja Woods.

Pēdējās izmaiņas , 02.12.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē