Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Īri šokē ar 58

Olsteras puiši Rory McIlroy and Graeme McDowell ceturtdien Ķīnā skaidri parādīja, ka ne velti pieskaitīti galvenajiem favorītiem Pasaules kausa izcīņā - fourball spēlē atstājuši laukumu ar -14 zem PAR atbilstošiem 58 sitieniem, Īrijas golferi tuvākos konkurentus apsteidz par trim sitieniem.

Sacensību pirmajā dienā "Mission Hills Golf Club" Olazabal laukumā valdīja ideāli laikapstākļi, ļaujot ne tikai līderiem tikt pie daudziem bērdijiem un pat īgliem. Tomēr Īrijas duets izcēlās īpaši, lai arī no absolūtā Pasaules kausa rekorda par vienu sitienu atpalika.

McIlroy 15. bedrītē trāpīja 20 pēdu garu īgla ripinājumu, un vēl vienam īglam 20 gadu vecais spēlētājs bija ļoti tuvu nākamajā bedrītē, kur čipā pietrūka tikai pāris centimetru.

Sagaidāms, ka ne tik žilbinoši rezultāti sekos piektdien, kad komandām jāspēlē foursomes.

Otro vietu pēc pirmās dienas ar -11 zem PAR ieņem Argentīna, bet vēl viens sitiens vairāk bija Japānai. Pašreizējie kausa īpašnieki zviedri tāpat kā Itālijas, Kanādas un Dienvidkorejas komandas pirmajā dienā finišēja ar 64 sitieniem.

Pirmo kārtu ātri aizmirst pacentīsies pasaules ranga astotais numurs Sergio Garcia - komandas 69 sitienu rezultātā tikai trīs bija viņa sitieni, un Spānijai dalīta pēdējā vieta 28 valstu konkurencē.

Pasaules kausa izcīņas rezultāti (pēc 1. dienas)

Pēdējās izmaiņas , 26.11.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē