Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Veiksme smaida Ogilvy

Mača spēles neprognozējamais raksturs svētdien guva vēl vienu pierādījumu. Austrālietis Geoff Ogilvy pirms WGC match-play čempionāta bija tikai „viens no daudzajiem”, bet tieši viņš svētdien Kalifornijā kļuva par čempionu, 36 bedrīšu finālā ar 3&2 pārspējot Davis Love III.

Pirmajās četrās kārtās Ogilvy uzvarēja tikai „ātrās nāves” pārspēlē, un pēc uzvaras atzina, ka bez veiksmes šādā turnīrā nevar iztikt.

„Katrā no pārspēļu bedrītēm es jutu, ka man ir paveicies. Ik reizi pretiniekam bija iespēja ar vienu ripinājumu izslēgt mani no spēles, taču viņiem nekrita,” teica Ogilvy, kurš nopelnīja 1,3 miljonus dolāru no 7,5 miljonu dolāru lielā balvu fonda.

Pirmajās četrās kārtās bija 12 epizodes, kad Ogilvy kļūda vai pretinieka precīzs ripinājums izslēgtu austrālieti no uzvaras pretendentu skaita.

„Ar savu spēli es neuzlēcu augstāk par galvu,” stāstīja Ogilvy. „Esmu iepriekš spēlējis labāk, taču es izdarīju labus sitienus, kad tas bija visvairāk vajadzīgs, un, šķiet, netrāpīju tikai vienu ripinājumu, ko uzskatu par savu kļūdu.”

41 gadu vecais Love otro reizi trijos gados tika līdz finālam un atkal piedzīvoja zaudējumu. Šoreiz par kļūmīgāko savas spēles daļu Love nosauca sitienus ar dzelžiem uz grīnu. 

„Šodien visu izdarīju labi, izņemot sitienus ar 5. un 6. dzelžiem,” teica Love. „Šonedēļ man izdevās daudzi labi sitieni, taču šodien bija cits gadījums.” 

Cīņā par 3.vietu Zach Johnson ar 1 up pieveica Tom Lehman.            

WGC match-play čempionāts, pusfināli („La Costa Resort & Spa”):

 

Fināls 

Geoff Ogilvy (Austrālija) - Davis Love III (ASV) 3 & 2

Par 3.vietu

Zach Johnson (ASV) - Tom Lehman (ASV) 1 up.

Pēdējās izmaiņas , 27.02.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē