Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Arī Māra uz Teksasu

Teksasas valsts universitātes golfa komandā nākamgad savus iekšējos mačus varēs rīkot Puisīšu ģimenes meitas - Māra oficiāli parakstījusi līgumu ar augstskolu un 2010. gada rudens pusē pievienosies Kristai, kura Amerikā "Bobcats" sastāvā aizvada savu debijas sezonu.

Par vienošanos ar Māru līksmo Teksasas valsts universitātes meiteņu golfa treneris Mike Akers, norādot, ka Latvijas amatieru čempionei bija daudz iespēju studiju vietas izvēlē. Treneris pārskaita visus Māras šogad gūtos panākumus un cer, ka ar viņas palīdzību augstskola sieviešu golfā varēs pretendēt uz TOP 30 vietu ASV studentu sporta (NCAA) rangā.

"Mārai bija daudz piedāvājumu studēt un spēlēt golfu dažādās ASV augstskolās. Viņa izvēlējās Texas State izglītības kvalitātes un lieliskā klimata dēļ, kā arī novērtējot, kurp virzās visa mūsu universitātes sporta sadaļa," paziņoja Akers.

Ar ģimenes atbalstu un pašas neatlaidību golfā Māra ir nodrošinājusi gan teicamas studiju iespējas, gan iespēju turpmākajos četros gados Amerikā vēl jo vairāk progresēt spēlē, lai tiektos uz mērķi kļūt par profesionālu golferi. Topošajai studentei līdz tam vēl jānoliek izlaiduma eskāmeni Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā, taču pavasaris nebūt nav nesamērīgi tālu.

Cerams, Lauras Jansones un māsu Puisīšu piemērs ne vienu vien meiteni pamudinās vēl jo nopietnāk pievērsties golfa treniņiem, lai spēles meistarību vēlāk apvienotu ar tik nezūdošu vērtību kā izglītības iegūšanu augstu novērtētā universitātē.

Pēdējās izmaiņas , 13.11.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē