Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Brīdina par blēžiem

Visiem golfa cienītājiem, kuri nākamgad plāno Velsā klātienē skatīties Ryder kausa turnīru, rūpīgi jāizvērtē, vai biļešu iegādes avots ir gana solīds, lai tam uzticētu sava maciņa saturu. Rīkotāji brīdina, ka netrūkst šaubīgu ļautiņu, kuru vienīgais mērķis ir aši tikt pie naudas.

Ryder kausa izcīņas direktors Richard Hills pirmdien brīdināja golfa fanus biļešu iegādē neriskēt, lai nepaliktu bez naudas un 2010. gada oktobrī arī viņpus "Celtic Manor Resort" žoga.

ASV un Eiropas labāko golferu mačsacīkste ik reizi rada milzu pieprasījumu pēc biļetēm, vilinot bezrūpīgus biļešu aģentus iesaistīties starpnieku lomā. Tas savukārt veicina viltotu un nederīgu biļešu nonākšanu apgrozībā.

"Mēs skaidri paziņojam ikvienam, kurš vēlas būt klāt 2010. gada Ryder kausa izcīņā, ka strikti iesakām biļetes iegādāties tikai pa oficiāliem kanāliem," norādīja Hill.

Arvien biežāk pie rīkotājiem griežas personas, kas par biļetēm maksājušas nelegāli. Šajos gadījumos maksātā summa pamatīgi pārsniegusi biļešu nominālvērtību, un organizatori negarantē, ka pirkums ļaus iekļūt sacensību vietā.

"Mēs mudinām visus divreiz visu pārbaudīt pirms šķirties no naudas, jo arvien lielāks skaits operatoru pa neautorizētiem kanāliem cenšas pārdot ceļojuma paketes," teikts paziņojumā.

Pēdējās izmaiņas , 10.11.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē