Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Stabilitātes garants

„Nassau Golf” radītās „Cavity Back” draiveru un vudu sērijas nūjas izskatās pārsteidzoši, lai gan to pamatā nav pilnībā jauna, bet gan vairāk nekā 10 gadu veca ideja. Ražotāji apgalvo, ka neatkarīgi testi ir pierādījuši šādas nūjas spēju sist bumbiņu taisnāk un tālāk nekā konkurentiem.

 

Visas īpaši pozitīvās īpašības ir 350 kubikcentimetru titāna nūjas galvas specifiskā izsvarojuma dēļ. Turklāt nūja atbilst visiem nepieciešamajiem standartiem, lai to pilnīgi likumīgi varētu lietot sacensībās.

 

Arī žurnāls „Golf Magazine” apgalvo, ka svara novirzīšana uz astesgala izvirzījumiem un nūjas galvas pamatni veicina stabilu saskari ar bumbu un neļauj kļūmīgi izsistām bumbiņām lidot pagalam greizi. Panākt bumbas lidojumu pa izliektu līniju ar šādu nūju esot grūts uzdevums.

 

Bumbas trajektorija ir zema, un, sitot ar šādu draiveri, nekad negadīsies uzsist tādu loku kā ar vedžu. Kļūdas, sitot ar šādu nūju, var pieļaut acis, nevis rokas, saka ražotāji, kuru ieteiktā cena draiveriem ir no 400 līdz 500 dolāriem.

 

Pēdējās izmaiņas , 28.02.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē