Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ar smaidu uz vāka

Golfam kļūstot par olimpisku sportu, spēlētāju sasniegumi un nākotnes plāni mūspusē sāk interesēt ne tikai golfa medijus. Žurnāla "Sports" pirmajā novembra numurā golfa sūtnes lomā iejutusies Māra Puisīte, kura pēc veiksmīgas sezonas godam nopelnījusi vietu uz izdevuma vāka, un pastāsta lasītājiem ko vairāk par sevi.

Var tikai priecāties, ka Latvijas jauno golferu panākumi ir pamanīti un novērtēti, atgādinot par golfa sportisko pusi arī no spēles tālāk esošiem lasītājiem. Tas pamazām kliedē daļā sabiedrības joprojām valdošos priekšstatus par golfu kā garlaicīgu un statisku spēli, kas pēc definīcijas nevar būt interesanta.

Ja arī rakstā ir kādas neprecizitātes golfa spēles raksturojumā, tās nav tik būtiskas, lai mazinātu publicitātes vērtību. Protams, gribētos plašāku tēmas izvērsumu, taču sākumam arī divi izdevuma atvērumi nav maz.

Un, jo vairāk golfa jaunajai paaudzei būs tādu panākumu kā šosezon, jo dzīvāka kļūs citu mediju interese. Turklāt iespējas izcelties māsām Puisītēm šogad vēl nav beigušās - Floridā decembra otrajā pusē risināsies Pasaules junioru tūres noslēguma posms, turklāt Mārai kā Latvijas amatieru čempionei varētu tikt vieta tradicionālajā "Orange Bowl" turnīrā īsi pirms gadu mijas.

Žurnāla "Sports" izvēlētā izplatīšanas stratēģija neparedz izdevuma pārdošanu kioskos, tādēļ tas nonāk tikai abonentu un bibliotēku rīcībā. Taču raksta tekstu pilnībā iespējams izlasīt žurnāla mājaslapā.

Pēdējās izmaiņas , 06.11.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē