Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Krista Teksasā kaļ rekordus

Teksasas valsts universitātes komanda pirmdien sasniedza savu visu laiku labāko sacensību raunda rezultātu, un lielā mērā tas bija iespējams Kristas Puisītes dēļ. Latvijas golfere pirmās 18 bedrītes "Challenge at Onion Creek" izspēlēja ar -3 zem PAR atbilstošiem 67 sitieniem un bija "Bobcats" līdere.

Nekad iepriekš Teksasas valsts universitātes komandai nebija izdevies raundu izspēlēt ar 283 sitieniem, jeb +3 virs PAR. Skolas līdzšinējais rekords labots par 14 sitieniem, ļaujot komandas trenerim Mike Akers starot par sasniegto.

Īpašas Akers uzslavas izpelnījās Krista un islandiete Valdis Jonsdottir, kura pirmo raundu noslēdza ar PAR atbilstošu rezultātu.

Ar 18 bedrītēm spēle "Onion Creek Club" laukumā pirmdien neaprobežojās, taču ieplānoto otro raundu Teksasā neizdevās pabeigt tumsas dēļ. Krista otrajā kārtā paspēja izspēlēt divas trešdaļas laukuma, 12 bedrītēs nopelnot +1 virs PAR un summā ar -2 zem PAR turoties 4. vietā 108 spēlētāju konkurencē.

Otrdien golferes pabeigs otro raundu un izspēlēs vēl 18 bedrītes pēdējā kārtā. Komandu ieskaitē mājinieces pirms sacensību noslēguma dienas ir otrajā vietā.

"Challenge at Onion Creek" rezultāti (pēc 1. dienas)

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 03.11.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē