Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laicīgs sezonas noslēgums

Gada pēdējais turnīrs sestdien "Viesturos" notika tik mierīgos un patīkamos laikapstākļos, ka sezonas noslēguma sacensību nosaukums tam varētu šķist piedēvēts nepelnīti. Tomēr sinoptiķu prognozes liecina, ka Ingas Muciņas un Ilmāra Nagļa seniora uzvara tika gūta uz ilgāku laiku pēdējā golfam tik piemērotā nedēļas nogalē.

Muciņas un Nagļa seniora duets scramble neto spēlē uzvarēja ar 59 neto sitieniem, tātad nospēlējot 11 sitienus labāk par komandas handikapu. Par diviem sitieniem atpalika Vjačeslavs Kuziščins un Rihards Dzenis, bet laureātu trijnieku noslēdza Ingrīda Pīlādze un Ivars Grunte, iekrājot 62 neto sitienus.

Startējot iespaidīgam dalībnieku skaitam - sezonas pēdējos mačus negribēja palaist garām 28 komandas, scramble sitienu spēlē labāko rezultātu ar 67 punktiem sasniedza Rihards un Roberts Tiļuki, oficiālajā ieskaitē ierindojoties 5. vietā.

Šīs nedēļas pirmajā pusē laiks vēl būšot rudens golfa spēlēšanai itin pieņemams, lai arī apmācies un bieži gaidāms neliels lietus. Savukārt nedēļas otrajā pusē debesis skaidrosies, lietus mitēsies un kļūs jūtami vēsāks, prognozē sinoptiķi.

Līdz trešdienai gaisa temperatūra naktīs būs ..+4..+9 grādi, dienās +6..+11 grādi. Pūtīs lielākoties lēns dienvidu puses vējš, kas palēnām iegriezīsies no ziemeļrietumiem. Ceturtdien un piektdien kļūs vēsāks, tomēr sals vēl nav gaidāms, turklāt daudzviet spīdēs saule.

Savukārt nākamajās brīvdienās mākoņi mīsies ar sauli, nokrišņu nebūs, bet gaisa temperatūra naktīs jau pazemināsies līdz -4..+1 grādam, bet dienās vēl turēsies dažus grādus virs nulles.

Pēdējās izmaiņas , 26.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē