Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā uz leju

Komandai paliekot nepilnā sastāvā, Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) golferes otrdien finišēja 3. vietā "Lady Pirate Intercollegiate" turnīrā, bet Laura Jansone sacensības Ziemeļkarolīnā noslēdza dalītā 21. vietā. Gan individuāli, gan komandu ieskaitē nācās atkāpties no iepriekš ieņemtajām pozīcijām.

Jansonei pēdējā kārtā "Greenville Country Club" laukumā iekrājās divkāršs bugijs un seši bugiji, bet dienas vienīgais bērdijs pēdējā bedrītē ļāva mazliet uzlabot situāciju un raundā finišēt ar +7 virs PAR. Turnīrā kopumā jūrmalnieces rezultāts bija +12 virs PAR, kas ļāva finišēt trešā desmita sākumā, no uzvarētājas Tara McFaden atpaliekot par 14 sitieniem.

Izredzes uz noturēšanos līderpozīcijās ETSU "Lady Bucs" golferēm sašūpojās jau pirms pēdējā raunda sākuma, jo slimības dēļ laukumā nevarēja doties Sinead O'Sullivan. Līdz ar to visa atlikušā četrinieka rezultāti tika iekļauti komandas vērtējumā, un kādas atsevišķas spēlētājas neveiksmes vairs nekādi nebija kompensējamas.

Neskaitot saslimušo kolēģi, Jansonei ETSU komandā bija trešais labākais rezultāts.

Šogad pēdējā iespēja tikt pie labiem rezultātiem ETSU komadai būs jau nākamās nedēļas sākumā, kad Ziemeļkarolīnā risināsies "Edwin Watts-Palmetto Intercollegiate" turnīrs.

"Lady Pirate Intercollegiate" rezultāti

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 21.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē