Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Bāri vairs nav populāri

Ne tikai Latvijā ļaudis mēdz aizdomāties, kā padarīt golfu pievilcīgāku un veicināt spēles lielāku atpazīstamību. Vienu paņēmienu izmēģināja "Australian Open" rīkotāji, taču vēlāk atzina, ka skatītājiem paredzēta bāra ierīkošana laukumā rada vairāk problēmu, nekā labuma.

Pērn pie "Royal Sidney Golf Club" laukuma 17. grīna skatītāji varēja veldzēties ar dzērieniem pēc pašu izvēles, tomēr ne visi šādas brīvības apstākļos spēja noturēties rāmjos. Tieši golferu sūdzības par fanu uzvedību lika rīkotājiem pārdomāt, un šoreiz austrāliešiem decembra sākumā paredzētajā turnīrā būs jāiztiek bez iespaidīga brīvdabas bāra.

Organizatori iepriekš cerēja, ka gan jau bāra pievilināto fanu vidū atradīsies arī tādi, kas golfā saskatīs sev ko interesantu un paši ņems rokās nūjas. Divus gadus ideja vēl noturējās, taču trešajam piegājienam spēka pietrūka.

Austrālijas golferis Robert Allenby par bāra ideju bija īpaši sašutis pēc tam, kad pērn viņam uzplijās sareibis skatītājs. Saniknotais spēlētājs nosauca organizatorus par alkoholisma veicinātājiem un draudēja nekad vairs nespēlēt Austrālijas tūrē.

Šogad Allenby "Australian Open" laikā spēlēs "Sun City Challenge" turnīrā Dienvidāfrikā, taču viņš noliedza, ka izvēli noteica pērnā gada problēmas.

"Golf Australia" vadītājs Stephen Pitt atzina, ka atteikšanos no līdzšinējās prakses veicināja sarunas ar golferiem, kuri pauda savu viedokli par skatītājiem sniegtajām atpūtas iespējām.

Pēdējās izmaiņas , 14.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē