Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Medijiem lauri sadalīti

Neapstiprinoties bažām par saldējošu noslēgumu, otrdien lieliskā rudens pēcpusdienā "Ozo" laukumā finišēja Mediju līgas sezona. Galvenā intriga savu risinājumu gan bija radusi jau iepriekš, jo Gata Šļūkas meistarībai konkurentiem nebija ko likt pretim trešo sezonu pēc kārtas.

Šļūka sezonā uzvarēja visos septiņos posmos, kuros spēlēja, tostarp divu raundu izbraukuma sacensībās Sāremā un 18 bedrītēs "Eiropas centra" laukumā Lietuvā, kā arī visu vasaru ilgušajā kluba mača spēles čempionātā. Tā kā divi sliktākie rezultāti sezonas kopvērtējumā netiek iekļauti, Šļūka finišēja ar maksimāli iespējamo punktu skaitu.

Tādējādi pārējiem medijiem atlika vien pacīnīties par citām vietām trijniekā. Finišējis ar 91 sitienu un uzvaru pēdējā posmā, 2. vietu sezonas ieskaitē paturēja Ēriks Kundziņš, bet Jānim Janševicam ne tik izdevušās otrās deviņas bedrītes 2009. gada laureātu sarakstā atstāja trešo rindiņu.

Eksperimentālos dzīves dažādošanas nolūkos šosezon reitingu pirmo reizi uzskaitīja arī pēc vietām, kas posmos gūtas stableford punktu spēlē. Šāda kalkulācija visaugstāk pacēla Gundaru Galkinu, kurš sitienu spēles rangā palika uzreiz aiz labāko trijnieka.

Katrā no trim lielajiem Latvijas laukumiem mediji izspēlēja pa diviem līgas posmiem, plus "Ozo" aizvadīja arī mača spēles čempionāta finālus. Visi rakstošie, runājošie un visādi citādi radošie līgas dalībnieki pateicas visiem laukumiem, kuru atsaucība palīdzēja veiksmīgi aizvadīt nu jau astoto Mediju līgas sezonu.

Pēdējās izmaiņas , 13.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē