Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Klupiens otrajā kārtā

Spēlējot turnīrā Kolorādo, Kristai Puisītei neizdevušās otrās sacensību kārtas dēļ nebūs izredzes pretendēt uz augstu vietu "CU Heather Farr Memorial" sacensībās. Ja pirmajā kārtā izdevās nospēlēt ar +3 virs PAR, tad nākamajā raundā sekoja +11 virs PAR.

Vēl pirms sacensību noslēguma - vietu sadalījumu turnīrā paredzēts noteikt pēc trīs raundu izspēles divās dienās - Krista ieņem vietu septītajā desmitā nedaudz vairāk kā 100 dalībnieču konkurencē, un radikālas pozīciju izmaiņas jau ir par vēlu gaidīt.

Kolorādo nav tikai skaisti kalni uz zilas debess fona. Jau pirms turnīra Krista bažījās par gaidāmajiem laikapstākļiem, un ne tas labākais scenārijs piepildījās. Slapjums un aukstums nav labākie sabiedrotie cīņā par augstu rezultātu, bet tieši šāda pavērsiena dēļ pirmdien turnīrā neizdevās pabeigt otrā raunda izspēli.

Pirmajā sacensību dienā Kristas rēķinā bija divi bērdiji un pieci bugiji, bet otrajā kārtā smagākus plusus sagādāja četri divkārši bugiji un četri bugiji, kam pretim liekams bija viens bērdijs.

Pēc otrā raunda pabeigšanas turnīra reglaments paredz izspēlēt vēl trešo noslēdzošo kārtu.

"CU Heather Farr Memorial" rezultāti tiešsaistē: http://golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player1723.html

Pēdējās izmaiņas , 06.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē