Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Prezidenta kauss Krištopaniem

Vairāk nekā divi desmiti komandu svētdien "Viesturos" cīnījās par kluba Prezidenta kausu, taču vislabāk veicās ģimenes duetam, kurā spēkus bija apvienojuši Kristaps un Vilis Krištopani. Turklāt uzvaru pirmās vietas ieguvēji izcīnīja neraugoties uz faktu, ka viņiem neto turnīrā bija zemākais spēles handikaps.

Vilis Krištopans vēlāk atzina, ka uzvara sacensībās pirms starta šķitusi pilnīgi neiespējama, jo konkurentu izredzes HCP neto spēlē vērtētas krietni vien augstāk. Tomēr scramble sitienu spēlē sasniegtais lieliskais -7 zem PAR rezultāts bija pietiekami nopietns arguments, lai arī pēc handikapa piemērošanas sāncenšiem atliktu pretendēt tikai uz zemākām godalgotām vietām.

Pirmo vietu Krištopaniem nodrošināja neto 61 sitiens. Otrie ar tādu pašu rezultātu, bet augstāku komandas handikapu bija Toms Redlihs un Guntars Dobelis, bet trijnieku noslēdza par vienu sitienu atpalikušie Andris Rodze un Uldis Krauja.

Par golferu labsajūtu laukumā rūpējās gan GK "Viesturi" prezidents Gunārs Pīlādzis, gan "DnB Nord banka". Baņķieri bija gādājuši arī par balvu uzvarētājiem - Krištopani kļūs par "Visa Platinum" kartes īpašniekiem, turklāt iekļūstot pirmajā trijniekā šīs bankas īpašo platīna karšu saņēmēju sarakstā.

Visi pārējie sacensību dalībnieki platīna kartes varēja likt uz zoba šokolādes kārumu veidā, kā arī nobaudīt kādu lielās tortes gabaliņu, no kuras pirmo griezienu uzvarētāju komandas vārdā veica Vilis Krištopans.

Sezona ar Prezidenta kausa izskaņu gan nebūt nav noslēgusies. Lai arī sinoptiķi sola golferiem netīkamākus laikapstākļus, cerams, ka tie pārāk neieilgs. Jau šo svētdien, 4. oktobrī, "Viesturos" risināsies nākamais turnīrs - klubu Rudens kausa izcīņa.

Pēdējās izmaiņas , 28.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē