Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Dienas veiksminieks Fanello

Tradicionālajā Bērdiju dienas turnīrā sestdien uzvaras izcīnīja Aigars Pērkums un Māra Puisīte, tomēr ne mazāk priecīgs varēja būt Johnny Fanello, kuram par viena bērdija cenu izdevās iemantot 2010. gada "Ozo Golf Club" sezonas abonementu.

Turnīrā netrūka labu rezultātu - Pērkums uzvarēja ar +4 virs PAR, bet Māra Puisīte ar -4 zem PAR ļāva laukumam saprast, ka tam nav lielu izredžu, ja Latvijas amatieru čempione spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Šoreiz junioru izlases dalībniekiem nebija jāspēlē no tālākajām starta vietām.

Iespējams, labie rezultāti lielā mērā ir skaidrojami ar "Ozo Golf Club" biedru gatavošanos pēc nedēļas gaidāmajam savam kluba čempionātam. Turklāt šoreiz pret golferiem nevērsās arī dabas spēki, jo spēlēšanai netraucēja ne vējš, ne lietus.

Tā kā "Ozo" kluba biedriem nebūtu izteikti racionāla pamata tiekties izspēlēt bedrītes zem PAR, jo sezonas karte viņiem dāvanā nav aktuāla, savējo lokā izlozēja atsevišķu bērdiju balvu. Par "Callaway" somas īpašnieku kļuva Andris Zvans, kurš sacensību kopvērtējumā kungiem finišēja otrais, atpaliekot no Pērkuma par vienu sitienu.

Labāko trijnieku kungiem noslēdza Rihards Tiļuks, kurš tāpat kā Vitauts Tučkus nospēlēja ar 78 sitieniem. Šajā gadījumā vietu sadalījumā atbilstoši nolikumam izšķirošs bija Tiļuka prāvākais bērdiju skaits.

Sezonas kartes izlozē savu veiksmes brīdi gaidīja prāvs pulciņš golferu, kuri vismaz atsevišķā bedrītē bija spējuši atstāt laukumu mīnusā. Taču tie, kam šoreiz izlozē nepaveicās, un arī visi pārējie jau pavisam drīz varēs izmantot izdevīgu iespēju ar skatu uz nākamo sezonu - no 1. oktobra "Ozo Golf Club" sāks piedāvāt 2010. gada sezonas abonementus, un vislabākā cena tiem būs tieši pirmajā pārdošanas mēnesī.

Pēdējās izmaiņas , 26.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē