Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Viss pēc 10 dienām

Mazāk par divām nedēļām atlicis līdz kārtējai varas maiņai Latvijas golfā. Jau iepriekš bija zināms, ka martā Latvijas Golfa federācijas (LGF) dibinātājiem būs jāmeklē jauns ģenerālsekretārs, taču izrādās, ka pēc 10 dienām golferiem visticamāk būs arī cits LGF prezidents.

Vilnis Baltiņš seniors ir nolēmis pamest LGF prezidenta amatu, jo vairāk laika vēlas pavadīt mierīgajā Usmā, nevis darbos Rīgas kņadā, golfs.lv pavēstīja federācijā.

Līdz ar to 17.martā plkst. 18 sanāksmē “Ozo Golf Club” nāksies izlemt, kam uzticēt LGF stūri un karogu.

Kandidātu izvēle LGF prezidenta un ģenerālsekretāra amatam ir pašu golferu ziņā. Savukārt pretendenti, kas jūt sevī spēku un apņēmību virzīt pašmāju golfu kalnup pretim saulainajai nākotnei tiek aicināti neturēt sveci zem pūra.

Pašreizējais LGF ģenerālsekretārs Armands Puče vairākkārt ir paudis, ka pēdējos gados radītā sistēma veiksmīgi spēs darboties jebkurā gadījumā, lai ko arī neievēlētu amatos.

Taču diez vai golfa saimniecība jau ir kļuvusi tik liela, lai federācijas vadošo funkcionāru rosība nespētu radīt tiklab pozitīvas kā negatīvas sekas. Golfa sabiedrības aktīvākajai daļai ir pienācis laiks paust savu viedokli par to, kam tā bez bažām un ar drošu sirdi uzticētu organizēt federācijas darbu.

Pēdējās izmaiņas , 07.03.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē