Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā pa vidu

ASV studentu sezonas pirmo turnīru Laura Jansone otrdien noslēdza tuvāk rezultātu tabulas vidusdaļai, tāpat kā komandu ieskaitē viņas pārstāvētā Austrumtenesijas valsts universitāte (ETSU) "Golfweek Conference Challenge" finišā bija konkurentu saraksta viducī.

Gluži kā dienu iepriekš "Primm Valley" Tuksneša laukumā Laura nospēlēja ar 78 sitieniem (+6 virs PAR), summā ar +14 virs PAR dalot 36. vietu 90 spēlētāju konkurencē. ETSU komandai pēdējā dienā līdere bija Nina Muehl, nospēlējot ar PAR, bet summā ar +5 virs PAR. Laura turnīrā bija otrā labākā ESTU komandā.

Komandu vērtējumā ETSU ar +51 virs PAR dalīja 9. vietu turnīrā, kur spēlēja 18 augstskolas - pērnās sezonas konferenču čempiones.

Savā atsevišķā līgā turnīru aizvadīja uzvarētāja individuālajā ieskaitē Caroline Hedwall no Oklahomas valsts universitātes, kura pēdējā raundā nospēlēja ar -5 zem PAR un kopvērtējumā sasniedza -9 pret laukumu, tuvāko konkurenti apsteidzot par pieciem sitieniem.

Ilga atpūta ETSU meitenēm pēc atgriešanās no Nevadas gan nav lemta. jo piektdien jāsāk cīņas nākamajā turnīrā "Paladin Invitational".

"Golfweek Conference Chalenge" rezultāti (pēc 2. dienas)

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 16.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē