Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmu sezona koši noslēgta

Šovasar golferēm bija vairākas tūres dažādos laukumos, taču lielais sezonas noslēgums dāmām neaprobežojās ar svētdien izspēlētām deviņām bedrītēm Salienas Dārzu laukumā. Diānai Lediņai un Anitai Grīnbergai vislabāk veicās turnīra "Lapas dzeltenās un lapas rudi sārtās" sportiskajā sadaļā, kam sekoja tradicionālā viesošanās pie Dāmu kluba prezidentes Lidijas Gavrilovas.

Gardiem bumbieriem pārpilnajā Salienas Dārzu laukumā Lediņa uzvarēja grupā līdz HCP 29, savukārt Grīnberga bija labākā HCP 30-40 grupā. Spēle gan kā parasti aizņēmusi pavisam īsu laiku, un deviņas bedrītes izspēlētas sprinta tempā.

Golfs nozīmē tradīcijas, un dāmas pēc sezonas noslēguma turnīra allaž viesojas viesmīlīgās kluba prezidentes Gavrilovas mājā. Un vēl viena tradīcija jau kuro gadu ir pelde jūrā!

Dažām golferēm šī vienlaicīgi bija peldsezonas atklāšana un slēgšana, jo laika trūkuma dēļ nemaz tik daudz iespēju dzīvoties pa pludmali neatliek. Viss brīvais laiks paiet golfa laukumos, lai slīpētu meistarību.

Būtībā uzvarētājas Dāmu kluba rīkotajos pasākumos ir visas to dalībnieces, tādēļ arī čempionu pelde nav vis kādai vienai čempionei dīķī pie kluba mājas, kā pieņemts LPGA, bet gan visām golferēm, kā redzams 'Dienas foto'.

Visas turnīra dalībnieces saka paldies Lidijai un iesaka kungiem, kuri varbūt arī šogad vēl nav peldējušies, – Dubultu jūrmalā ūdens ir ļoti silts! Bez tam, kā redzams, tur sastopamas skaistākās Latvijas meitenes!

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē