Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Hercoga turnīrā desmitniekā

Aizvadījusi savu labāko raundu turnīrā, Māra Puisīte ceturtdien Skotijā finišēja dalītā 10. vietā Jorkas hercoga rīkotajās jauno čempionu cīņās. Pirmo reizi deviņus gadus ilgstošo sacensību vēsturē princis Andrew galveno balvu pasniedza meitenei - spēcīgajā konkurencē uzvarēja miniatūra Taizemes golfere.

Čempiones Moriya Jutanugarn rezultāts turnīrā trīs raundu summā bija 218 sitieni jeb +2 virs PAR. Māra pēdējā kārtā, kad "Dundonald Links" laukumā spīdēja saule, nospēlēja ar +1 virs PAR (73 sitieni) un sacensības noslēdza ar +10 virs PAR.

Labākais no puišiem turnīrā bija kanādietis Richard Jung, kurš dalīja 3. vietu, atpaliekot arī no Izraēlas golferes Laetitia Beck.

Līdzīgi kā Puisītes, golfu nopietnā līmenī spēlē arī abas māsas Jutanugarn. 15 gadus vecās un 149 centimetrus garās Moriya handikaps ir +3, bet ģimenes golfa rangā viņas pozīcijas nebūt nav drošas, jo par diviem gadiem jaunākās māsas handikaps jau ir +2.

Zīmīgs notikums šajā nedēļas nogalē vēl gaidāms pa vidu starp Taizemi un Skotiju - Krista Puisīte debitēs Teksasas valsts universitātes komandas sastāvā, piedaloties "Texas A&M Invitational" turnīrā, kur par uzvaru cīnīsies 11 augstskolas.

Teksasas meitenes turnīru sava trenera Mike Akers vadībā sagaida labā noskaņojumā, kā redzams 'Dienas foto'.

Jorkas hercoga turnīra rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 11.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē