Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Māra uz hercoga desmitnieka sliekšņa

Pēc pirmajām divām kārtām Jorkas hercoga rīkotajā jauno čempionu turnīrā Māra Puisīte Skotijā dala 11. vietu, no līderēm atpaliekot astoņus sitienus. Ceturtdien sacensības “Dundonald Links” noslēgsies ar pēdējo 18 bedrīšu izspēli.

Pirmajā raundā Māra nospēlēja ar 76 sitieniem (+4 virs PAR), bet dienu vēlāk Latvijas amatieru čempionei 57 spēlētāju konkurencē vajadzēja par vienu sitienu vairāk.

Jorkas hercoga balvu meitenes un puiši izspēlē kopējā konkurencē, taču vadībā turas jaunās dāmas. Līdz šim gan vēl ne reizi kādai meitenei nav izdevies uzvarēt prestižajā turnīrā, kur prinča Andrew aizbildnībā spēlē junioru vecuma nacionālie čempioni, kas nav sasnieguši 18 gadu vecumu.

Līderpozīcijas pirms pēdējā raunda dala zviedriete Camilla Hedberg un Izraēlas golfere Laetitia Beck ar rezultātu +1 virs PAR. Vienu sitienu viņām zaudē labākais no puišiem anglis Tom Lewis.

Pret links laukumu nežēlību pirmajā dienā bezspēcīga bija šīgada “Latvian Open” uzvarētāja igauniete Annika Meos, līdz finišam tiekot vien ar 91 sitienu (+19 virs) PAR. Otrajā dienā kaimiņvalsts golferei veicās labāk, un 80 sitienu rezultāts ļāva pacelties augstāk par pēdējo vietu.

Jorkas hercoga turnīra rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 10.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē