Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Sangovičam LOK Prezidentu un Avotu kauss

Aizvadītajā nedēļas nogalē atpūtas kompleksa “Avoti” golfa laukumā norisinājās Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Prezidentu kausa izcīņa un "Avotu" kausa 3.posma sacensības, kurās dubultuzvaru svinēja valmierietis Uldis Sangovičs.

Sacensībām bija pulcējušies 17 aktīvākie Vidzemes golferi, kas par uzvaru cīnījās izspēlējot trīs apļus jeb 9 bedrītes. Mainīgajos laikapstākļos, kad saulīti nomainīja lietus, spēlētājiem neklājās viegli un tas atstāja iespaidu uz rezultātiem.

Pēc diviem apļiem vadībā bija izvirzījies Gatis Liniņš no Siguldas (30 sitieni), viņam cieši sekoja valmierieši - Uldis Sangovičs (31 sitiens) un Jurģis Ābele (33 sitieni).

Trešajā aplī mājas laukuma priekšrocības izmantoja Sangovičs un spēja Liniņam vienu punktu atspēlēt, tādējādi abi finišēja ar 45 sitieniem. Sacensību nolikums paredzēja pārspēli uz pēdējās bedrītes, kurā nekļūdīgs izrādījās Uldis Sangovičs, kā rezultātā izcīnīja LOK prezidentu kausu, ko viņam pasniedza LOK prezidents Aldons Vrubļevskis. Otrajā vietā attiecīgi Gatis Liniņš, bet trešais - iepriekšējā gada LOK kausa ieguvējs Jurģis Ābele (47 sitieni).

Dāmām lielisku sniegumu demonstrēja Linda Lapa (52 sitieni) un izcīnīja uzvaru sacensībās. Otrajā vietā ierindojās Daiga Matisone (61 sitiens), bet trešā bija Diāna Stupele (62 sitieni).

Paralēli notika "Avotu" golfa kausa 3.posma sacensības, kurās rezultāti ir analogi LOK prezidentu kausa izcīņas rezultātiem.

Šis posms bija noslēdzošais "Avotu" kausā, ko izcīna trīs posmu kopvērtējumā, ieskaitot divus labākos rezultātus. Uzvara divos posmos no trim Sangovičam 28 dalībnieku konkurencē deva pārliecinošu uzvaru kopvērtējumā (32 punkti). Uzvarētājs savā īpašumā ieguva ne tikai ceļojošo kausu, bet arī 2010.gada "Avotu" golfa sezonas karti un kafijas nama „Vendor Latvia“ dāvātās balvas. Otrais kopvērtējumā Einārs Līsmanis (23 punkti), bet trešais Kristaps Matisons (23 punkti).

Dāmām otro gadu pēc kārtas "Avotu" golfa kausu izcīnīja Linda Lapa (7 punkti), otrā Diāna Stupele (6 punkti), bet trešā Daiga Matisone (6 punkti).

Nākamās pļavu golfa sacensības Vidzemes pusē notiks golfa laukumā „Denderi“, kur 19. septembrī tiks izcīnīts „Denderu“ kauss.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 09.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē