Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Ģimeņu turnīrs finišē lietusgāzēs

Visā sezonas garumā atsaucīgi uzņemtajam Ģimeņu kausa seriālam svētdien "Viesturos" pietrūka pavisam mazliet, lai pilnībā izspēlētu visas šovasar paredzētās spēles. Pamatīgās lietusgāzes dažas bedrītes pirms finiša pārplūdināja grīnus un golferiem nekas cits neatlika, kā labākos posmā noteikt pēc rezultātiem pirmajās deviņās bedrītēs.

Handikapa neto ieskaitē par noslēguma posma uzvarētājiem kļuva Ivars un Indra Eniņi, kam zemāka komandas HCP dēļ izdevās apsteigt Vilni un Evitu Priedīšus. Savukārt scramble sitienu spēlē labākie bija deviņas bedrītes ar PAR izgājušie Vilis un Kaspars Krištopani.

Iespaidīgākās balvas rīkotāji bija sagādājuši sezonas kopvērtējuma uzvarētājiem - Vilis un Kaspars Krištopani saņēma sezonas kartes spēlēšanai "Viesturos" 2010. gada sezonā, bet Priedīšiem kā labākajiem HCP neto ieskaitē ģimenes izbraucienam tiks piešķirts helikopters.

Par balvām laureātiem bija gādājis arī "Veselības centrs 4", taču Ģimeņu kausa izcīņas noslēgums vēl ne tuvu nenozīmē sezonas beigas, tādēļ iespēju izsisties godalgotās vietās arī citiem netrūks vēl vismaz pusotru mēnesi.

Pēdējās izmaiņas , 06.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē