Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijai uzvara pār Lietuvas golferiem

Ar gaidītu Latvijas golferu uzvaru pār kaimiņiem lietuviešiem svētdien "Ozo Golf Club" laukumā noslēdzās abu valstu mačsacīkste. Taču gluži tukšā nepalika arī viesi, kam pretim stājās spēcīgākie pašmāju golferi, un divas dienas ilgusī cīņa mača spēles formātā noslēdzās ar 13:3.

Latvijas komandai izdevās lielisks starts, pirmajās četrās fourball cīņās savācot visus četrus punktus. Sestdien pēcpusdienā kapteiņa Māra Gulāna vadītā komanda bija pārāka arī foursome spēlēs, taču te pirmie punkti tika arī zaudēti, pārspējot sāncenšus ar 2,5:1,5.

Tādējādi pirms svētdienas vienspēlēm Latvija bija itin drošā vadībā ar 6,5:1,5, taču jebkurš mačs beidzas tikai pēc tā noslēguma. Vēl pusotru punktu Lietuva izcīnīja vienspēlēs, tādējādi gala rezultātā piekāpjoties laukuma saimniekiem ar 10 punktu deficītu.

Lietuvas komanda mačam bija gatavojusies ļoti nopietni, un cerams, ka zaudējums neatvēsinās viņu entuziasmu. Ja vēl no apātijas modīsies igauņi, triju valstu mačsacīkstei ir lielisks potenciāls kļūt par nopietnu reģionālu turnīru, un R&A jau ir ļāvusi nojaust, ka šādu turnīru tā labprāt atbalstitu.

Pēdējās izmaiņas , 06.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē