Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Priekškars kritīs aprīlī

Vērīgākie golfa sabiedrības pārstāvji jau pērnajā rudenī tika manījuši, ka nūjas švīkst Piņķu pusē, kur kādu laiku top Salienas komplekss. Projekta realizētāji līdzšinējo askētismu informācijas sniegšanā skaidro ar vēlmi stāstīt par padarītajiem darbiem, nevis plāniem, bet nu kļuvis skaidrs, ka jaunajā laukumā varēs spēlēt jau aprīlī.

 

Kompleksā būs 27 bedrītes, kas golferu rīcībā nonāks pakāpeniski šī gada laikā. Līdzko sadīgs pienācīga garuma zāle, kas cerams arī pēc sentēvu cienīgās ziemas tomēr notiks aprīlī, spēlētājus laidīs deviņu bedrīšu PAR 3 laukumā. Zemāk redzamajā plānā šī zona apzīmēta ar "A".

 

Ap vasaras saulgriežiem plānots atklāt spēlēšanai pirmās 10 bedrītes no „lielā” laukuma ("B"), bet pirms īstā rudens atnākšanas arī atlikušās astoņas ("C").

 

Paralēli golferu uzņemšanai turpināsies kluba mājas būve. Tas gan nenozīmē, ka uz Salienu būs jābrauc ar savu puscūci ratos, jo iespēja ko prātīgu iekost un iedzert, kā arī patverties no negantākiem laika apstākļiem tiks dota pagaidu kluba mājā, ko izveidos no vairākiem dzīvojamo konteineru blokiem.

 

Īstajai kluba mājai jātop gatavai tuvāk gada beigām.

 

Pavasarī iespējas atsvaidzināt ierūsējušās kustības treniņlaukumā būs ierobežotas. Pareizāk sakot tās izpaudīsies kā iespēja spēlēt PAR 3 deviņnieku, jo treniņgrīns būs pie kluba mājas, un tiks darīts viss, lai to pasargātu, kamēr tiešā tuvumā darbosies smagā celtnieku tehnika. Vasaras gaitā plānots pabeigt arī atsevišķo īsās spēles treniņlaukumu.

 

Kā jau nojaušams, golfa sabiedrības izaugsmes tempi vēl nav tik strauji, lai jaunajā kompleksā neredzētu arī līdz šim citur manītas sejas. Salienas pro būs Valdis Liepiņš, kurš jaunajā vietā darbosies tādā pašā ampluā kā līdz šim „Viesturos”.

 

Te gribas piebilst, ka nav jāsatraucas žurnāla „Golfs.lv” konkursu uzvarētājiem, jo Liepiņš visas saistības patur spēkā, un dāvanu karšu īpašnieki būs gaidīti jaunajā laukumā.

 

A/s „Saliena Golf” rīkotājdirektors Lars Jonsson pagaidām aicina golferus paust savu viedokli, vai konceptuāli būtu pieņemams variants sezonas abonementu pirkt uz gadu neatkarīgi no tā iegādes dienas. Tātad, nopērkot sezonas karti 27.jūlijā, tā būtu spēkā līdz nākamā gada 26.jūlijam.

 

Green fee par deviņu PAR 3 bedrīšu izspēli būs no 7 līdz 14 latiem atkarībā no nedēļas dienas un diennakts stundas (sīkāk skat. http://www.salienagolf.com/prices.htm )

 

Tā kā jauni golfa laukumi netiek atklāti tik bieži, lai to uzskatītu kā pašu par sevi saprotamu lietu, golfs.lv tuvākajā laikā sniegs vairāk informācijas par Salienu. Tad arī taps zināms sezonas turnīru kalendārs.

<#image:12666: align="left":::320:640#>

Pēdējās izmaiņas , 09.03.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē