Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pasaulei līdz revanšam pietrūkst

Turnīra otrajā dienā Pasaules komanda izrādīja krietni nopietnāku pretestību, tomēr Latvijas golferi nezaudēja nevienā ieskaites formātā un "Latvija vs. World" cīņās Salienā svinēja uzvaru ar četru punktu pārsvaru. Tāpat kā iepriekšējā abu komandu mačā pārāki izrādījās meistari ar dziļākām saknēm šaipusē.

Mača otrajā daļā foursome spēlē katra komanda guva pa trim uzvarām, tādējādi rezultāta starpība summā palika nemainīga - trīs punkti par labu Latvijai. Ne mazāk sīva spēkošanās ritēja vienspēlēs, kur tika fiksēts viens neizšķirts, sešas uzvaras Latvijai un pieci punkti Pasaules komandai.

Summējot visus rezultātus, kļuva skaidrs, ka Latvijas komanda uzvarējusi ar 14:10.

Latvijas komandā izcēlās Tālivaldis Pētersons, kurš vienīgais uzvarēja visās trijās savās spēlēs. Simtprocentīgs rezultāts bija arī Jevgēņijam Nimetam, kurš piedalījās divās cīņās un abās uzvarēja. Pa diviem punktiem, taču ne bez zaudējumiem savāca Andris Keisels, Dāvis Puksts, Andrejs Bobrovs un Valters Vilde.

Pasaulei punktu gūšanas līderis bija Ivans Uļjanovs, kurš arī paņēma visu, ko vien varēja paņemt. Pa divām uzvarām kaldināja Edward Charnock, PG Jansson, Johnny Fanello un Mike Tavis

Turnīra pirmajā dienā Latvijas komandā spēlējušais Māris Gulāns savu golfisko nedēļas nogali turpināja "Aurum" Latvijas ģimeņu čempionātā "Ozo" laukumā, kur kopā ar Vinetu Ruku sitienu spēlē pārspēja visus konkurentus. Uzvarētāju rezultāts bija -4 zem PAR. Par vienu sitienu atpalika otrās vietas ieguvēji Kristaps un Kaspars Krištopani, bet Guntars un Edgars Zālīši ar 70 sitieniem izcīnīja 3. vietu.

Pēdējās izmaiņas , 30.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē