Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijai trīs punktu pārsvars

Pēc piektdien Salienā aizvadītās pirmās sacensību dienas Latvijas golferi ar trīs punktu pārsvaru 4,5:1,5 ir vadībā pret Pasaules komandu. Taču jebkādas prognozes ir pārsteidzīgas, jo sestdien "Latvija vs. World" cīniņā būs gan foursome mači, gan vienspēles, kas vēl daudz ko var mainīt.

Principiālā mača pirmajā daļā - fourball labākās bumbas izspēlē - Pasaules komandai vienīgo uzvaru guva Ivans Uļjanovs un Johnny Fanello, kuri ar 3&2 pārspēja Māri Gulānu un Eināru Medni. Vēl pus punktu Pasaules komandas krātuvē sagādāja Hakan Svensson un Doug Balchin, kuri panāca neizšķirtu pret Mārci Broderu un Andri Cini.

Latvijas komandā pārliecinošāko uzvaru svinēja Andrejs Bobrovs un Vitauts Tučkus, kuri ar 4&3 bija pārāki pār Jan Gustavsson un Mike Tavis. Pie uzvarām tika arī Mikus Gavars/Andris Keisels, Aigars Pērkums/Dāvis Puksts un Valters Vilde/Tālivaldis Pētersons.

Pasaules komanda cer uz revanšu sestdien, savukārt Latvijas komandai padomā noteikti būs vēl pamatīgāka pārsvara iegūšana vēl pirms vienspēlēm.

Pēdējās izmaiņas , 28.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē