Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Otro reizi 3K

Balstoties uz pērn izdevušos turnīra debiju, trīs klasiskajiem laukumiem piesaistītie klubi gatavojas otrajai 3K Sadarbības kausa izcīņai. Lai gan turnīrs gaidāms vēl tikai nākamo ceturtdien, komandu sastāvi jau ir nokomplektēti, un golferi var kaldināt stratēģiju cīņai pret saviem trīskāršā match-play sāncenšiem.

Pirms gada 3K kausa debijas reizē uzvarēja Salienas komanda, apsteidzot "Ozo" un "Viesturus". Savukārt dāmām stableford spēlē visvairāk punktu savāca "Viesturu" golferes.

Kā jau lieliem klubiem, lielas ir arī komandas - pa 15 golferiem katrā. Komandas rezultātu noteiks individuālajos mačos to dalībnieku savākto punktu summa.

Sacensību formāts šogad nav mainījies, vienīgi par soli uz priekšu rotējusi laukumu izvēle turnīra trijām handikapa grupām. Singli šogad spēlēs "Viesturos", augstāko handikapu īpašnieki cīņas aizvadīs Salienā, bet vidējās grupas rīcībā būs "Ozo Golf Club", kur noslēgumā paredzētas arī visiem dalībniekiem kopīgas vakariņas un uzvarētāju apbalvošana.

Tāpat kā pirms gada vienlaicīgi ar kungu turnīru par savu kausu cīnīsies arī "Viesturu" un Salienas golferes. Taču šoreiz spēle jau būs match-play, nevis stableford, kā pirms gada.

Ar komandu sastāviem un starta laikiem var iepazīties 'Turnīru' sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 28.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē