Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Rauzam uzvara Reiņa trasē

"Reiņa trases" laukumā sestdien godam tika aizvadīti pirmie lielie mači - Pļavu golfa čempionāta 9.posms, kurā uzvaru kungiem svinēja Gundars Rauza no Gulbenes, bet dāmu konkurencē un HCP36 grupā uzvarēja mājinieki - Gunta Zaķīte un Māris Zaķītis.

Atklāšanas ceremonijā “Reiņas trases” golfa laukums tika uzņemts kā desmitais laukums Latvijas Pļavu golfa laukumu saimē. Laukuma saimniekiem tika pasniegta Latvijas Pļavu golfa asociācijas golfa laukumu atpazīšanas zīme un pacelts Latvijas valsts karogs.

Sacensībām pulcējās 22 dalībnieki un tika izspēlētas 9 bedrītes jeb 3 apļi. Sacensības norisinājās divos blokos, un jau pašā rīta agrumā gulbenietis Rauza laukumu izgāja ar +4 virs laukuma PAR jeb ar 34 sitieniem, kas viņam pamatoti deva cerības uz uzvaru.

Dienas otrajā pusē startēja otrais bloks. Pēc diviem apļiem ar +1 sitienu virs PAR Gundara pozīcijas apdraudēja Kristaps Matisons no Valmieras. Taču noslēdzot saensības kungiem Gundars Rauza palika nepārspēts (34 sitieni), otrajā vietā ierindojās Kristaps Matisons (36 sitieni), bet trešo vietu izcīnīja kopvērtējuma līderis Jurģis Ābele (38 sitieni).

Dāmu konkurencē par uzvaru cīnījās mājinieces. Pirmo vietu ieguva Gunta Zaķīte (56 sitieni), otrā Aļona Solnceva (59), bet trešajā vietā Santa Brauere (62 sitieni).

HCP36 grupā sesto rezultātu kopumā, bet labāko savā grupā uzrādīja Reiņa trases pārstāvis Māris Zaķītis (41 sitiens). Otrajā vietā ar 42 sitieniem ierindojās Rojas pārstāvis Toms Rozefelds, bet trešais mājinieks Jānis Ciaguns (43 sitieni).

Tuvākais sitiens karogam 2.bedrītē izdevās pagājušā gada Pļavu golfa čempionāta uzvarētājam Robertam Vanadziņam, kurš tāpat kā citi sacensību uzvarētāji, ieguva ne tikai ar “Z.V.Z”, “Valleta” un “Avoti” atbalstu sarūpētos kausus, bet arī “Auto Īle & Herbst” un “Siguldas spieķis” sarūpētās piemiņas balvas.

Pēc deviņiem posmiem (skaitot 8 labākos), kopvērtējumā kungiem vadībā atrodas Ābele (170 punkti). Pēc veiksmīgā starta 9.posmā, otro vietu kopvērtējumā atguva Rauza (158 punkti), atbīdot Eināru Līsmani atpakaļ uz trešo vietu (151 punkts).

Dāmām kopvērtējuma vadībā atrodas Daiga Puisīte (11 punkti), viņai seko Mārīte Kāpostiņa (9 punkti), bet uz trešo vietu pakāpusies Anita Rauza (6 punkti).

Pļavu golfa čempionāta izšķirošais un noslēdzošais posms notiks 29.augustā golfa laukumā “Zēmeles” netālu Valmieras.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 17.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē