Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmie un noslēdzošie

Lai arī aizvadītās nedēļas nogalē turnīru nebūt nebija tik daudz, starp tiem bija gan tādi, kas risinājās gan pirmo reizi, gan pēdējo. "Ozo" laukumā "Raymond Weil" 36 bedrīšu maratonā pirmo reizi spēlēja divus raundus dienā, savukārt svētdien "Viesturos" kļuva zināmi pēdējie Rīgas rajona kausa ieguvēji, jo teritoriālā reforma rajona jēdzienu ierakstījusi aizgājušā vēsturē.

Divu raundu turnīrā "Ozo" laukumā spēcīgāko handikapu grupā HCP neto spēlē vislabāk veicās Johnny Fanello, otrajā handikapu grupā nepārspēts stableford spēlē palika Uldis Tatarčuks, bet dāmām maratonistēm labākā bija Dana Zālīte.

Kam pirmās vietas, tie varēs izvēlēties Raymond Weil pulksteņus, un solīdas balvas no rīkotājiem pienācās arī citiem laureātiem. Balvu par tālāko sitienu ieguva Kārlis Broders un Dana Zālīte, bet vistuvāk karogam trāpīja Inese Šermuka un Daniels Henilans.

Maldīgi būtu uzskatīt, ka pēc 36 bedrīšu izspēles saguruši golferi tā uzreiz steidzās izklīst pa mājām - lai īsinātu novakari bija uzņēmīgi vīri, kas diviem nospēlētajiem raundiem pieķēra klāt vēl trešo, bet nākamās dienas rītā bija klāt arī uz Rīgas rajona kausa izcīņu.

Turklāt viens no maratonistiem - Ilmārs Naglis seniors - "Viesturos" uzvarēja spēcīgāko handikapu grupā. Otrajā kungu grupā nepārspēts palika Toms Redlihs, kurš vienīgais no turnīra dalībniekiem uzlaboja handikapu, nospēlējot ar 40 stableford punktiem. Trešajā grupā labākais bija Oļegs Beršatskis.

Dāmām Lidija Gavrilova saņēma balvu gan par uzvaru zemāko handikapu grupā dāmām, gan par tālāko izsitienu. Savukārt karjerā pirmo kausu, turklāt par uzvaru, izcīnīja Gunta Eniņa, atstājot aiz sevis sāncenses dāmu otrajā handikapu grupā.

Savukārt Salienā sešus desmitus dalībnieku bija pulcējis ārvalstu Tirdzniecības kameru turnīrs, kur galvenā balva - apmaksāts golfa ceļojums divām personām ar spēli un atpūtu Anglijā - pienākas individuālajā ieskaitē uzvarējušajam Robertam Eihmanim. Viņš spēlēja arī komandu ieskaitē uzvarējušajā četriniekā kopā ar Borisu, Staņislavu un Žannu Sabitoviem.

Pēdējās izmaiņas , 17.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē