Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc Lietuvas pirmo reizi Reiņa trasē

Sestdien, 15.augustā, „Reiņa trasē“ pie Siguldas notiks Pļavu golfa čempionāta 9.posms. Tā kā Reiņa trase golfā iesaistījusies pavisam nesen, tad šī būs pirmā reize, kad laukumā tiks izspēlēts kāds no Pļavu golfa čempionāta posmiem.

Sacensības notiks 3 bedrīšu laukumā un kopā tiks izspēlētas 9 bedrītes. Ņemot vērā, ka laukums spēj uzņemt ierobežotu spēlētāju skaitu, sacensības notiks divos blokos – plkst. 9:00 vietējiem un plkst.12:00 viesiem.

Aizvadītajā nedēļas nogalē pļavu golfa sacensības notika Lietuvā, "Elnias" laukumā pie Kauņas. Lai gan latvieši šoreiz nebija kuplākajā skaitā, tomēr kopā ar lietuviešiem sacensībās piedalījās 23 dalībnieki.

Lai noteiktu uzvarētāju tika izspēlētas 18 bedrītes jeb divi apļi. Laukums bija pienācīgi sagatavots sacensībām un kā atzina spēlētāji, kas "Elnias" viesojās pirmo reizi, tas bija interesants, bet sarežģīts.

Mājas laukums izrādījās labvēlīgs Rimantam Kupstas no "Elnias" golfa kluba, kurš to izgāja ar 68 sitieniem un izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Otrajā vietā Vilhelmas Antanaitis (81 sitiens) no "Capitals" golfa kluba, bet trešais Ingars Priščepa (82 sitieni) no Valmieras.

HCP36 grupā arī dominēja lietuvieši - pirmais Karolis Samušis (96 sitieni), otrais Darius Janušonis (103 sitieni), bet trešais Andrejs Rozefelds no Rojas (120 sitieni). Jāatzīmē ka Andrejs uzvarēja čempiona izaicināšanas izspēlē.

Dāmām pirmā mājiniece Justina Kavaliauskaitë (125 sitieni), otrā valmieriete Iveta Lopatko (140 sitieni).

Kopvērtējuma līderpozīcijās kungiem joprojām atrodas Jurģis Ābele (150 punkti). Par vienu vietu uz augšu pakāpies Einārs Līsmanis (148 punkti), bet trešais Gundars Rauza (136 sitieni).

Dāmām kopvērtējuma vadībā atrodas Daiga Puisīte (11 punkti), viņai seko Mārīte Kāpostiņa (9 punkti), bet uz trešo vietu pakāpusies Anita Rauza (6 punkti).

Dienas plāns "Reiņa trasē"

8.oo - Sākas pieteikšanās un iesildīšanās vietējiem golferiem

8.4o - Welcome Bārā, Uzruna, noteikumi

9.oo - Starts vietējiem

11.oo - Sākas pieteikšanās un iesildīšanās pārējiem golferiem

11.3o - Welcome Bārā

11.5o - Svinīga ceremonija (karoga pacelšana, uzruna)

12.oo - Starts

15.oo - Apbalvošana

ap 16.oo - Pusdienas Bārā

Dalības maksa sacensībās: 10 LVL + 5 LVL pusdienas

Informāciju sagatavoja:

Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 14.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē