Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Augstāk nekā jebkad iepriekš!

Māra Puisīte - viena no astoņām spēcīgākajām Lielbritānijas meiteņu "Open" dalībniecēm! Turpinot uzvaru gājienu "West Lancashire Golf Club" laukumā, Māra ceturtdien iekļuva ceturtdaļfinālā un dienas otrajā spēlē pretendēs uz vietu pusfinālā. Nekad iepriekš Latvijas golferēm šāda ranga turnīros nebija izdevies pakāpties tik augstu.

Astotdaļfinālā Māra ar 3&2 pārspēja velsieti Amy Boulden un cīņā par vietu pusfinālā tiksies ar francūzieti Rosanna Crepiatt, kura no Anglijas tiešā ceļā dosies uz ASV, lai Solheim kausa junioru cīņās pārtāvētu Eiropu cīņās pret ASV golferēm. Lai kāds būtu cīņas iznākums, līdzšinējie rezultāti ir parādījuši, ka Māra ir gatava cīnīties par uzvaru ar ikvienu pretinieci, un vieglas dienas nevienu konkurenti negaida.

Māras panākums ir prāvs akmentiņš golfa lielvalstu mierīgajā dīķī, un, cerams, ka Latvijai iepriekš nebijušais panākums nepaliks bez ievērības golferes turpmākajā karjerā. Pirms gada šajā pat turnīrā līdz astotdaļfinālam tika Krista Puisīte, taču viņas jaunākajai māsai ir izdevies spert vēl vismaz vienu soli tālāk, turklāt liekot paturēt prātā, ka turnīrs taču beidzas tikai pēc fināla.

Pēdējās izmaiņas , 13.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē