Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Gavars un Dobele minimālā vadībā

Intriģējoši pavērsieni līdzjutējiem ir garantēti svētdien "Swedbank Latvian Open" pēdējā dienā - Mikus Gavars un Linda Dobele pirms noslēguma kārtas ar minimālu pārsvaru ir līderi, taču konkurenti "Ozo Golf Club" laukumā nekavēsies palaist garām savas iespējas, jo viņu deficīts ir tikai viens sitiens.

Gavaram kungu konkurencē ir viena sitiena pārsvars pār tuvāko konkurentu izraēlieti Asaf Coen, un abi vadošie spēlētāji tuvākos sāncenšus apsteidz par vairāk nekā 10 sitieniem. Pēc divām kārtām Gavara rezultāts ir 142 sitieni jeb -2 zem PAR (teorētiski nepieciešamās normas).

Gavars sestdien otrajā kārtā nospēlēja ar 73 sitieniem (+1 virs PAR), bet Coen rezultāts bija 69 sitieni (-3 zem PAR).

Dāmām Dobele otrajā kārtā spēja par vienu sitienu tikt priekšā igaunietei Annika Meos un Latvijas junioru izlases spēlētāja ir līdere ar 154 sitieniem (+10 virs PAR). Dobeles rezultāts sestdien bija 77 sitieni, savukārt Meos laukumu izgāja ar 79 sitieniem.

Latvijas golfa sezonas prestižākais starptautiskais amatieru turnīrs "Ozo Golf Club" laukumā noslēgsies svētdien pēc pēdējo 18 bedrīšu izspēles. Sacensībās startēja 68 kungi un 19 dāmas, kuri čempionu kausu īpašniekus noteiks trīs kārtu summā.

Svētdien līderi laukumā dosies neilgi pirms plkst. 12, bet čempioni varētu kļūt zināmi ap plkst. 16.30, kad arī notiks apbalvošana.

Pēdējās izmaiņas , 08.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē