Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Gavaram teicams starts

Lielisks starts "Swedbank Latvian Open" izdevās Mikum Gavaram, kurš pirmajā kārtā nospēlēja ar -3 zem PAR atbilstošiem 69 sitieniem un iekrāja solīdu pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem. Dāmām aizsākās sīva cīņa starp igaunietēm un Lindu Dobeli, kura saglabā labas pozīcijas pirms turnīra turpinājuma.

Gavars labāko bija pietaupījis pirmās kārtas beigām, un aizvadīja stabilu raundu, kurā dienas vienīgo bugiju (7. bedrītē) kompensēja ar bērdiju jau pirmā devītnieka finišā. Ar PAR Gavars gāja līdz pat 15. bedrītei, kur aizsāka vēl trīs bērdiju sēriju un finišā jau -3.

Tuvāko konkurentu izraēlieti Asaf Coen Gavars apsteidz par pieciem sitieniem, bet brits Trevor Gray ar +4 virs PAR noslēdz līderu trijnieku.

Kungu pirmajā desmitniekā ir vēl divi latvieši - Reinholds Pīrāgs ar +5 dala 4. vietu, bet Tālivaldis Pētersons ir dalītā 9. vietā ar +7.

Dāmu konkurencē Dobelei sīvākās sāncenses ir igaunietes. Vadībā ar 76 sitieniem (+4 virs PAR) izvirzījās Annika Meos, kam Latvijas juniore zaudē vienu sitienu. Vēl vienu sitienu tālāk ir jau nākamā ziemeļu kaimiņvalsts golfere Mari Hutsi. Elīza Vilde ar +8 ieņem 4. vietu.

Gan sestdien, gan svētdien "Ozo Golf Club" cīņas turpināsies, un vēl iespējami visdažādākie pavērsieni. Operatīvu ieskatu notikumos var gūt www.twitter.com/Latvianopen .

Pēdējās izmaiņas , 07.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē