Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Uz "Open" no 11 valstīm

Strauji tuvojas nedēļas nogale, kad 11 valstu amatieri tiksies cīņā par "Swedbank Latvian Open" čempionu kausiem. Vērtējot pēc dalībnieku handikapiem, augstākas meistarības golferi pretendēs uz balvām vīriešu konkurencē, taču arī dāmām būs laba līmeņa spēlētājas.

No Latvijas spēlētājiem dalībnieku handikapu tabulas augšdaļā ir Mikus Gavars un Reinholds Pīrāgs. No igauņiem nopietnākais pretendents solās būt Egert Poldma, bet no tālāku valstu golferiem HCP mazāks par 2 ir vēl trīs valstu spēlētājiem - Asaf Coen (Izraēla), Trevor Gray (Apvienotā Karaliste) un Davide Bertoli (Itālija).

Kopumā startam ir pieteikušies 68 kungi un 18 dāmas, kuru cīņas ilgs no piektdienas līdz svētdienai.

Dāmu konkurencē Latvijas līdzjutēju cerības lielākoties būs saistītas ar Lindu Dobeli, kam no pretendentēm ir labākais handikaps. Taču turpat vien blakus ar HCP zem 5 ir igaunietes Annika Meos un Lil Kuuli, kā arī krieviete Jeļizaveta Ņikuļina. HCP zem 8 ir 10 golferēm, tādēļ turnīrā no līderēm var gaidīt itin blīvus rezultātus.

Jau tagad čempionu kausus var uzskatīt par vakantiem - dalībnieku vidū nav pērnā gada čempionu igauņa Paul Pohi un Gaļinas Rotmistrovas no Krievijas.

Latvijas sastāvs būtu vēl spēcīgāks, ja ne pasaules junioru golfa tūres posms, kas trešdien sākās Vācijā. Uz "German Junior Masters" devušās Krista un Māra Puisītes, kā arī Kārlis Broders. Pēc uzvaras iepriekšējā posmā Īslandē Māra "Golfclub Heddesheim" laukumā pie Frankfurtes turklāt spēlē kā tūres līdere.

Kā zināms, 2009. gada čempionus "Ozo Golf Club" noteiks pēc rezultāta 54 bedrītēs, ik dienu izspēlējot 18 bedrītes.

Pēdējās izmaiņas , 05.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē