Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīri tuvi un tāli

Augusta pirmajai dienai atgādinot, ka golfa sezona mūsu platuma grādos nav bezgalīga, golferi kļuvuši aktīvāki, spēlējot dažādos turnīros. Vislielāko dalībnieku skaitu sestdien pulcēja LMT Prezidenta kausa izcīņa, savu turnīru izspēlēja arī Salienas kluba biedri, bet vairāki apņēmīgi spēlētāji turpināja cīņas tālāk no mājām.

LMT Prezidenta kausa izcīņā "Ozo" laukumā labāko rezultātu sasniedza Guntis Indriksons, nospēlējot zem 90 sitieniem, kas viņam deva 42 stableford punktus. Par vienu punktu atpalika Uldis Sangovičs, bet trešais ar 39 punktiem finišēja Latvijas Golfa federācijas prezidents Vitauts Tučkus.

Vairāk nekā 70 dalībnieku vidū bija arī Sandis Ozoliņš, kurš nākamajā dienā pēc sezonas debijas spēles Rīgas "Dinamo" rindās bija atradis laiku golfa kaislības remdēšanai.

Savukārt Salienā kluba turnīrā ar 42 stableford punktu guvumu uzvarēja Aigars Griņjo, apsteidzot Gati Liniņu un Montu Sokolovsku.

Tikmēr Lietuvā profesionāļu sabiedrībā cīņas turpina Latvijas kvartets Arturs Krukovs, Kārlis Broders, Reinholds Pīrāgs un Dāvis Puksts. Otrajā kārtā latviešu sabiedrībā vislabāk veicās Broderam, kurš nospēlēja ar +3 virs PAR, taču summā viņš ar +11 virs PAR atpaliek divus sitienus no "Ozo" trenera Krukova. Turpat aiz Brodera ar attiecīgi +12 un +13 ir arī Reinholds Pīrāgs un Dāvis Puksts.

"The Capitals Masters" kopvērtējumā pēc divām dienām Krukovs dala 26. vietu, Broders ir 32., Pīrāgs dala 33. vietu, bet Puksts - 35. pozīciju. Tā kā turnīrā atlikuši vairs tikai 43 golferi, kats izpalika un visi spēlēs arī noslēguma kārtā svētdien.

Savukārt Austrijas starptautiskajā amatieru čempionātā Laura Jansone sestdien sasniedza savu labāko rezultātu turnīrā, Šēnbrunas pils laukumu izspēlējot ar +3 virs PAR (76 sitieniem). Taču summā tas deva 17. vietu 42 spēlētāju konkurencē, un līdz 15. vietai, kas ļautu pārvarēt katu, pietrūka divu sitienu.

"The Capitals Masters" rezultāti pēc 2. dienas:

Pēdējās izmaiņas , 01.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē