Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Junioriem izšķirošā diena

Pēc Salienā un "Viesturos" izspēlētajām pirmajām divām kārtām trešdien "Ozo Golf Club" risināsies izšķirošie notikumi no rīkotāju viedokļa vissarežģītākajā pašmāju turnīrā - Latvijas atklātajā junioru čempionātā. Daļā ieskaites grupu uzvarētāji jau varētu būt nojaušami, bet citās grupās vietu sadalījums laureātu sarakstā, iespējams, mainīsies pat pēdējās bedrītēs.

Vecākajā grupā zēniem diez vai konkurentiem panākams būs Svens Markss, savukārt meitenēm atbildi uz jautājumu, kura no māsām Puisītēm šoreiz būs pārāka, vēl jāgaida. Ja pirmajā kārtā labāk veicās Mārai, tad pēc otrās dienas ar trīs sitienu pārsvaru līdere jau ir Krista.

Vecuma grupā no 13 līdz 15 gadiem vairāk ar sevi nekā ar sāncensēm jācīnās Lindai Dobelei, un arī zēnu ieskaitē Svens Ermansons pirms trešās kārtas ir iekrājis solīdu deviņu sitienu pārsvaru pār šībrīža otrās vietas īpašnieku Robertu Vanagu.

Spraigāk cīņa par uzvaru rit 11 līdz 12 gadus veco zēnu grupā, kur vadībā izvirzījās Kristaps Opits, savukārt meitenēm otrajā dienā no konkurentēm nedaudz atrauties izdevās Annai Švankai.

Visādi pavērsieni iespējami arī 9 līdz 10 gadu veco meiteņu grupā, kur trīs vadošās spēlētājas šķir tikai trīs sitieni, turpretim zēniem vietējos spēlētājus aiz sevis drošā attālumā notur Gediminas Markevicius.

Ļoti iespējams, arī šogad par Latvijas junioru čempionu kļūs Gavars - Fēlikss Gavars, kurš ir līderis visjaunāko dalībnieku grupā. Meitenēm vislabākās izredzes kļūt par visjaunāko Latvijas amatieru čempioni ir Artai Paulai Ruciņai.

Trešdien "Ozo" laukumā jaunie golferi startēs no 1. un 10. bedrītes. Precīzi starta laiki redzami 'Turnīru' sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 28.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē