Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Igaunijā soli aiz trijnieka

Pēdējā raunda sākumā Kārlis Broders svētdien atgādināja, ka uzvaras pretendentu loks "Estonian Open" neaprobežojas tikai ar līderu flaitu, tomēr vēlāk "Estonian Golf & Country Club" laukums Latvijas amatieru čempionam izgādāja vairākus bugijus, kas finišā deva dalītu 4. vietu. Dāmu konkurencē pirmo piecinieku noslēdza Linda Dobele.

Sācis ar savu dienas vienīgo bērdiju, Broders pēdējā kārtā nospēlēja ar +3 virs PAR atbilstošiem 75 sitieniem, bet turnīru kopumā noslēdza ar +5 virs PAR. Tādu pat rezultātu sasniedza līdzšinējais "Estonian Open" čempions vācietis Claas-Eric Borges, bet par uzvarētāju kļuva viņa tautietis Anthony Netto ar PAR atbilstošu rezultātu.

Otro vietu ar +3 dalīja Somijas amatieru cerība Toni Hakula un labākais no mājiniekiem Mark Suursalu.

Pēdējā kārtā būtiski pozīcijas uzlaboja Reinholds Pīrāgs, nospēlējot ar 77 sitieniem (+5 virs PAR) un summā ar +19 dalot 15. vietu.

Savukārt Dobelei noturēt 5. vietu ļāva arī svētdien gūtais +11 virs PAR un turnīra summā iespētais +25 virs PAR. Augstāk par "Viesturu" golferi bija trīs vācietes, tostarp uzvarētāja Franziska Neef (+6 virs PAR), un 3. vietu guvusī igauniete Annika Meos (+12 virs PAR).

Dobelei pēc starta Igaunijā nekāda atpūta nesanāks, jo jau pirmdien viņa vienā no pirmajiem flaitiem "Viesturos" startēs Latvijas junioru čempionātā.

"Estonian Open" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 26.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē