Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Uz starta teju simts junioru

Nopietns pārbaudījums jaunos golferus un sacensību rīkotājus gaida līdz ar jaunās nedēļas sākumu, jo gandrīz 100 spēlētāju piedalīsies Latvijas junioru čempionātā, kas trīs dienas ilgs Salienā, "Viesturos" un "Ozo Golf Club". Dalībnieku vidū būs gan vienas no Latvijas golfa līderēm māsas Māra un Krista Puisītes, gan arī gados krietni jaunāki spēlētāji, kam svarīgi būs godam tikt līdz finišam.

Pirmdien un otrdien juniori spēlēs gan Salienā, gan "Viesturos", bet trešdien noslēguma kārta tiks izspēlēta "Ozo" laukumā. Starta laiki aplūkojami 'Turnīru' sadaļā.

Startam junioru čempionātā tika pielaisti 93 golferi no dažādiem Latvijas klubiem, tostarp, ne tikai Rīgas, bet arī "Avotiem". Iespēja spēlēt junioru čempionātā nav pašsaprotama, un to golferiem bija jānopelna gan ar sasniegtajiem rezultātiem, gan ar attieksmi pret treniņu un apmācības procesu.

Atliek novēlēt, lai visi dalībnieki parādītu savu labāko spēli, bet vecāki emocijām allaž parbagātajā turnīrā nepārcenstos kediju lomā un ļautu saviem bērniem spēlēt pietiekami patstāvīgi.

Pēdējās izmaiņas , 26.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē