Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Atkārtots piedāvājums

Karalisko un Antīko Sentendrjūsas klubu (R&A) mazliet izbrīnījusi Latvijas puses nelielā interese par dalību golfa noteikumu apmācības sesijā, kas septembra beigās notiks Čehijā. Tādēļ R&A atgādina un iedrošina pieteikties jebkuru interesentu neatkarīgi no tā, vai viņš būtu profesionālis vai amatieris, saistīts ar sacensību rīkošanu, vai - ne.

Ar Čehijas golfa federācijas atbalstu rīkotās apmācības septembra pēdējā nedēļas nogalē notiks “Golf Hostivar” kompleksā 10 kilometrus no Prāgas centra. Jāatgādina, ka dalības maksa ir neliela trīs dienu apmācībai – 75 mārciņas par personu. Dalībniekiem arī tiek piedāvāta īpaša cena Prāgas viesnīcā “Intercontinental”.

No Latvijas pagaidām ir pieteicies tikai viens dalībnieks. Protams, tas arī ir kaut kas, tomēr šādas iespējas būtu lieti noderīgas vismaz pa vienam katra laukuma pārstāvim.

Kā zināms, seminārs nebūs garlaicīga grāmatu lasīšana un teoretizēšana, jo noteikumu situācijas tiks apgūtas laukumā, tostarp demonstrāciju un lietišķas spēles jeb inscenētu situāciju veidā. Tāpat būs interesanti iztirzāt situācijas no lielo profesionāļu sacensību televīzijas ierakstiem.

Dalībniekiem arī sniegs praktiskas apmācības golfa laukumu sagatavošanai sacensībām, dos padomus organizatoriskos jautājumos. Būs arī iespēja nokārtot R&A eksāmenu golfa noteikumos.

Trīs dienu apmācību programma ir parocīga ceļošanai, jo ērta lidmašīnas grafika dēļ Prāgā var ierasties piektdien no rīta, bet svētdien vakarā jau lidot mājup.

Interesenti vēl var pieteikties Latvijas Golfa federācijā pie ģenerālsekretāres Santas Pučes.

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē