Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Itālieši aicina dāmas

Latvijas golfa pārstāvniecību savā atklātajā dāmu čempionātā vēlas redzēt Itālija, kas izsūtījusi attiecīgu piedāvājumu nacionālajai federācijai. Itālijas starptautiskais dāmu čempionāts netālu no Boloņas "Le Fonti Golf Club" laukumā risināsies septembra vidū.

Potenciālais Latvijas spēlētāju loks, kas varētu spēlēt Itālijas dāmu čempionātā gan nav liels, jo noteiktā handikapa robeža ir HCP 4,4. Rīkotāji plāno pieņemt 117 pieteikumus un vēl trīs dalībnieces ielūgt paši.

Turnīrā paredz divās kārtās izspēlēt kvalifikāciju, pēc kuras 32 labākās dalībnieces cīņu turpinās match-play formātā izslēgšanas spēlēs.

Tas, ka Latvijas spēlētāju iespējamā dalība šādos turnīros nav tikai tīra teorija, apliecina Laura Jansone, kura ir pieteikusies jūlija beigās startēt Austrijas amatieru čempionātā, kur dāmu konkurecē starta sarakstā iekļautas 42 dalībnieces, bet vairāki desmiti pieteikumu palikuši aiz svītras.

Pieteikumus Itālijas starptautiskajam dāmu čempionātam, kas notiks no 16. līdz 20. septembrim, rīkotājiem var iesniegt līdz 8. septembrim. Interesentes sīkāku informāciju var iegūt Latvijas Golfa federācijā vai turnīra organizatoru mājaslapā www.federgolf.it .

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē