Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Lauri Naglim senioram

Lielisks finiša izrāviens pēdējās deviņās bedrītēs Ilmāram Naglim senioram sestdien palīdzēja gan kļūt par G4S Latvijas midamatieru čempionu, gan arī nopelnīt "G4S Open" galveno balvu kungu konkurencē spēcīgāko handikapu grupā. Pēc pirmās dienas vadībā bijušajam Ivaram Gruntem cerības uz pirmo vietu čempionātā zuda pēdējās trīs bedrītēs.

Naglis seniors divu dienu sacensībās pēdējās deviņas bedrītes izspēlēja ar +2 virs PAR (bērdijs un trīs bugiji), uz ko konkurenti nespēja likt pretim tik spēcīgus argumentus, kas būtu uzvaras vērtībā.

Ja Naglis seniors pēdējās trīs bedrītes izspēlēja ar -1, tad Gruntes līderpozīcijas iebruka pēc divkārša bugija 16. bedrītē, kam vēl sekoja divi bugiji. Rezultātā Naglim senioram divās dienās 167 sitieni un Grunte apsteigts par diviem sitieniem.

Ar bruto 78 sitieniem izspēlēts "Ozo" laukums Naglim senioram nodrošināja arī "G4S Open" galveno balvu HCP 0-18 kungu grupā, par viena neto sitiena tiesu apsteidzot Gustavu Jankavu.

Otrajā handikapu grupā kungiem uzvarēja Normunds Sams, bet dāmām jauno golferu cīņā par pirmo vietu visvairāk stableford punktu (39) savāca Dana Zālīte.

Pēdējās izmaiņas , 18.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē