Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pļaviniekiem gatavs plāns

Jaunās sezonas sākumam nenovēršami tuvojoties, par gada sacensību plānu izlēmusi arī pļavu golfa sabiedrība. Aprīlis pļaviniekiem vēl pavisam noteikti būs tukšais mēnesis, jo sezonas atklāšana Latvijas Pļavu golfa čempionātā ir paredzēta 6.maijā „Denderos”.

 

Jau tradicionāli sacensību kalendārs neaprobežosies tikai ar Latviju. Pa vienam posmam tiks izspēlēts Igaunijā („Audru Golf”) un Lietuvā, „Elnias” laukumā pie Kauņas.

 

Čempionātā kopumā ir paredzēti 10 posmi, divi no kuriem tradicionāli būs vienā nedēļas nogalē Viļņa Baltiņa seniora īpašumos Usmā. Šie divi posmi (ja neskaita izbraukuma sesiju Lietuvā) arī būs vienīgie, kas notiks Daugavas kreisajā krastā, tātad vidzemnieku un viņu tuvāko kaimiņu īpatsvars pļavu golfa ģeogrāfijā joprojām ir absolūti pārliecinošs.

 

Posmu skaits čempionātā ir tāds pat kā pērn. No laukumiem šosezon nākuši klāt Valmieras „Avoti”, līdz ar to „Denderos” šogad būs tikai viens posms, nevis divi kā pērn.

 

Sezonu pļavu čempiona godā sāks Agris Šalmis, taču skaidrs, ka ne vienam vien konkurentam būs padomā vietu secību šogad pamainīt, un sportiskā intriga saglabāsies līdz pat sezonas noslēgumam 9.septembrī Gulbenes rajona „Siltajos”.

 

Latvijas 2006.gada Pļavu golfa čempionāta kalendārs

 

6.maijs „Denderi” (Valmieras rajons)

 

27.maijs „Lielezers” (Limbažu rajons)

 

3.jūnijs „Audru Golf” (Pērnava, Igaunija)

 

17.jūnijs „Saļņi” (Alūksnes rajons)

 

22.jūlijs GK „Elnias” (Kauņa, Lietuva)

 

12.augusts „Zēmeles” (Valmieras rajons)

 

19.augusts „Avoti” (Valmieras rajons)

 

26. un 27. augusts „Usma” (Ventspils rajons)

 

9.septembris „Siltie” (Gulbenes rajons).

Pēdējās izmaiņas , 22.03.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē