Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvaras pēc smalkas svēršanas

Lai noskaidrotu uzvarētāju sestdien "Ozo Golf Club" notikušajā "Lattelecom Open", rūpīgāk sacensību nolikumā nācās ielūkoties gan kungu spēcīgākās handikapa grupas dalībniekiem, gan veiksmīgākajām dāmām. Pateicoties labākam handikapam, tuvākos konkurentus izdevās apsteigt Johnny Fanello un Kristai Puisītei.

Nospēlējot labāk par savu handikapu, kungu pirmajā grupā un dāmu konkurencē bija garantēta vieta sešiniekā. Taču pirmajā trijniekā pa trim labāko rezultātu īpašniekiem finišēja ar vienādiem neto rādītājiem. Tikai handikapi ļāva izspriest, ka aiz Fanello seko Gatis Birkavs un Guntars Dauģis, turpretim dāmām Kristas Puisītes tuvākās sekotājas bija Ginta Ozoliņa un Jūlija Osmolovska.

Otrajā kungu grupā uzvarēja Uldis Tatarčuks, bet otrais bija "Ozo Golf Club" grīnkīpers Mārtiņš Šternbergs, arī krietni uzlabojot savu handikapu.

Sitienu spēlē ar rezultātu labāku par 80 sitieniem finišēja kungu četrotne Vitauts Tučkus, Vilis Krištopans, Aigars Pērkums un Arturs Krukovs. Savukārt Krista Puisīte ar -1 zem PAR prata atstāt laukumu mīnusā, bet Lauras Jansones rezultāts bija 74 sitieni.

Daudzviet apkārt valdošajos neskaidrību laikos jo īpašs gandarījums ir uzzināt, ka "Lattelecom" ir gatavs jauniem apņēmīgiem soļiem golfā, un nākamgad turnīrs lūkos pakāpties jūtami augstākā amatieru golfa līmenī.

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē