Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Bariss un Puisīte labākie "Viesturos"

Nospēlējot krietni labāk par savu handikapu, Harijs Bariss svētdien kļuva par "Viesturu" čempionāta uzvarētāju, savukārt dāmu konkurencē pārliecinoši labākā bija Daiga Puisīte. Lai noteiktu labāko spēlētāju kluba biedru ieskaitē, kungiem gan bija nepieciešama pārspēle, kurā Guntars Dobelis pieveica Ilmāru Nagli senioru.

Kā jau sitienu spēlē, uz turnīru bija pulcējušies nopietni dalībnieki, jo vairāk nekā puse finišēja ar rezultātu, kas labāks par 90 sitieniem. Taču vislabāk veicās Harijam Barisam, kurš uzvarēja ar 75 sitieniem, jeb +5 virs PAR un pietuvojās jau singla handikapam. Pārējās divas vietas labāko trijniekā ieņēma Dobelis un Naglis seniors.

Cīņā par uzvaru kluba biedru ieskaitē Dobelis un Naglis seniors devās pārspēlēt 9. bedrīti, jo abi raundu noslēdza ar 77 sitieniem. Labākus panākumus guva Dobelis, līdz ar to pakāpjoties augstāk par konkurentu turnīra tabulā.

Dāmu konkurencē Daiga Puisīte uzvarēja ar 81 sitienu, kas ļāva par septiņiem sitieniem apsteigt otro vietu guvušo Indru Eniņu, bet trešā vēl par viena sitiena tiesu tālāk bija Lidija Gavrilova.

Nepiepildījās jaunās paaudzes golefru cerības tikt pie balvas par tālāko draivu, lai gan jaunatnes spēlēšana no sarkanajiem tee šādu scenāriju padarīja ļoti ticamu. Tomēr Kristaps Krištopans apliecināja, ka draivā viņam konkurentu nav, 5. bedrītē raidot bumbu vistālāk fērvejā.

Spēlēšana notika visnotaļ patīkamos laika apstākļos, lai gan rīts rādījās gana šaubīgs. Cerams, klimata kaprīzes neiejauksies spēlē arī šo svētdien, kad "Viesturos" risināsies "Hole in One" turnīrs. Savukārt dienu iepriekš "Ozo Golf Club" laukumā dosies "Lattelecom Open" dalībnieki.

Pēdējās izmaiņas , 06.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē