Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Divas komandas diviem turnīriem

Uzvarētāju noskaidrošana nebija vienīgais uzdevums LMT Latvijas amatieru čempionātā, jo pēc triju dienu sacensību rezultātiem noteica Latvijas izlases sastāvu dalībai vairākās starptautiskās sacensībās. Pavisam drīz jau gaidāms Eiropas meiteņu amatieru komandu čempionāts un Baltijas valstu spēles.

Eiropas spēcīgākās meiteņu komandas no 7. līdz 11. jūlijam spēlēs Somijā, kur Latviju pārstāvēs nacionālā amatieru čempione Māra Puisīte, Linda Dobele, Monta Sokolovska un Elīza Vilde. Vecuma cenza dēļ komandā nevar spēlēt ne Laura Jansone, ne Krista Puisīte.

Čempionāts notiks "Kokkolan Golf Club" laukumā pēc nopietnas programmas - divu dienu sitienu spēlei sekos match-play turnīrs trīs dienu garumā. Sitienu spēlē komandas rezultātā ik dienu ieskaitīs trīs labākos rezultātus. Izslēgšanas turnīrā savas cīņas būs pirmajam un otrajam astoņniekam, kā arī pārējām komandām.

Kokola ir Somijas rietumos jūras piekrastē aptuveni pusceļā starp Helsinkiem un Zviedrijas robežu ziemeļos.

Gandrīz pie pašas Baltijas jūras, tikai tās dienvidu daļā, spēlēs arī komanda, ko varētu nosaukt par Latvijas izlases dublieru sastāvu. Uz Baltijas jūras jaunatnes spēlēm Košalinā dosies par 16 gadiem jaunāki spēlētāji Svens Ermansons, Gustavs Jankavs, Roberts Vanags un Ieva Čače. Arī šīs izlases sastāva noteikšanā izšķiroši bija LMT Latvijas amatieru čempionātā sasniegtie rezultāti.

Baltijas jūras jaunatnes spēles paredzētas no 3. līdz 5. jūlijam, un Latvijas jaunajiem golferiem tā būs laba iespēja "Amber Baltic Golf Club" iepazīt, ko nozīmē sacensības iepriekš neredzētā laukumā, cīnoties ar citu valstu vienaudžiem.

Pēdējās izmaiņas , 01.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē