Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Par intrigu gādās meitenes

LMT Latvijas amatieru čempionāta otrās dienas rezultāti ļauj droši solīt, ka svētdien "Ozo Golf Club" laukumā intriga cīņā par pirmo vietu ir garantēta. Tiesa, gan tikai dāmu konkurencē, toties trīskārša. Savstarpējā cīņā iesaistīsies māsas Puisītes, taču arī Laura Jansone nav tik tālu, lai palaistu garām savu iespēju. Savukārt kungiem Kārļa Brodera līderpozīcijas ir vairāk nekā stabilas.

Izdevusies diena bija Kristai Puisītei - rezultāts -4 zem PAR (68 sitieni) ļāva divu dienu summā panākt jau -1 zem PAR un par vienu sitienu apsteigt jaunāko māsu Māru. Pārliecību par savu spēli Krista nezaudēja arī sarežģītās situācijās. Piemēram, 7. bedrītē PAR tika saglābts ar vedžu, raidot bumbiņu bedrītē no pabiezas zāles ārpus grīna.

Arī Māra otrās dienas finišā bija mīnusos pret laukumu - tāpat kā Laura Jansone viņa nospēlēja ar -1 zem PAR. Līdz ar to pirms pēdējās sacensību dienas Kristai ir viena sitiena pārsvars pār Māru un četrus sitienus līdere ir priekšā Jansonei.

Kungu konkurencē intriga būs jāmeklē tālāk par 1. vietu. Sestdien itin pārliecinoši labākajam kungu dienas rezultātam Broderam pietika ar 75 sitieniem, jeb +3 virs PAR. Varētu pat teikt, ka spēle Broderam izdevās lieliska, tikai no abiem galiem piedegusi - ar divkāršiem bugijiem pirmajā un pēdējā bedrītē.

Tomēr summā Brodera pārsvars pār tuvāko konkurentu Miku Gavaru ir jau 14 sitienu, un svētdien līderim kādas problēmas varētu radīt ja nu vien viņš pats. Toties uz vietu trijniekā būs daudz pretendentu, un arī vietu sadalījums sešiniekā ne tuvu nav viegli uzminams.

Ja turnīra rīkotāji pasniegtu balvu par lielāko progresu, vismaz pēc divu kārtu rezultātiem uz to godam varētu pretendēt Svens Ermansons. Pirms diviem gadiem LMT amatieru čempionātā viņš pēc divām kārtām palika stabili pēdējais ar šādai vietai atbilstošu rezultātu, taču šogad divu dienu summā ir 13. vietā.

Lai šogad tiktu pāri katam, divu dienu summā vajadzēja nospēlēt ar rezultātu ne sliktāku par vidēji 105 sitieniem raundā (no baltajiem tee, protams).

Svētdien meiteņu līderu flaits laukumā dosies plkst. 12.10, bet 10 minūtes vēlāk viņām sekos Broders ar Gavaru un Tālivaldi Pētersonu.

Pēdējās izmaiņas , 27.06.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē