Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Islandē pie līderiem

Pēc trešdien izspēlētās otrās kārtas Māra Puisīte dala 4. vietu Islandes junioru "Masters" kopējā rezultātu sarakstā, bet meiteņu grupā viņa ir otrā. Islandes junioru "Masters" ir jaundibinātās pasaules junioru golfa tūres posms. Tūre ir paredzēta 12 līdz 19 gadus veciem golferiem, un nākamais posms pēc spēlēšanas Islandē sekos augusta sākumā Vācijā.

Otrajā kārtā Mārai bija labākais rezultāts meiteņu konkurencē (+1 virs PAR), bet "Hella Golf Course" spēlēto divu dienu summā viņa ar +1 virs PAR zaudē vienu sitienu līderei Marina Stutz. Krista Puisīte meiteņu ieskaitē ir trešā ar +5 virs PAR.

Puišu konkurencē Kārlis Broders dala 5. vietu (dalīta 7. vieta kopējā rezultātu sarakstā) ar +4 virs PAR. Otrajā kārtā Broders tāpat kā pirmajā dienā nospēlēja ar +2 virs PAR atbilstošiem 72 sitieniem. Līderis pirms pēdējās kārtas ar -2 zem PAR ir islandietis Andri Mar Oskarsson.

Juniori aizvadījuši arī sacensības par tālāko draivu - pirmās vietas ieguvējs islandietis Axel Boasson bumbiņu aizsita 327 metrus.

Savukārt mājāspalicēji var iepazīties ar nopublicētajiem starta laikiem LMT Latvijas amatieru čempionātam, kas sāksies jau piektdien.

Islandes junioru "Masters" (pēc 2. dienas): http://www.golf.is/pages/forsida1/motaskra/upplysingarummot/?action=viewCurrentScore&iw_language=is_IS

Pēdējās izmaiņas , 25.06.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē