Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Visu uzvarētāju turnīrs

Nevienu vīlušos golferi sestdien nevarēja sastapt "Viesturos", kur risinājās tradicionālais labdarības Līgo kausa turnīrs. Uzvarētāji šādā pasākumā bija praktiski visi, lai gan neizpalika balvu pasniegšana sacensību laureātiem un izcilniekiem dažādās nominācijās. Bet lielākais ieguvums neapšaubāmi bija kopīgiem spēkiem savāktie vairāk nekā 4000 latu mazā Kristofera ārstēšanai.

Ar lielāko neatlaidību turnīra īpašā reglamenta sniegto iespēju izmantošanā izcēlās Viktors Burbo, ziedojumos ieskaitot 550 latu, un pārspējot paša pērn uzstādīto rekordu. Šoreiz Burbo arī kļuva par Līgo kausa ieguvēju, jo ar deviņās bedrītēs gūtiem 32 stableford punktiem viņam konkurentu nebija.

Otro vietu kungu cīņās ieguva Igors Pedo, kurš ar 242 latiem bija otrais arī ziedojumu listē, bet labāko trijnieku noslēdza Ivars Eniņš. Ziedotājos pieteicās pat tādi golferi, kam dažādu apstākļu dēļ no spēlēšanas nācās atteikties. Piemēram, Vjačeslavs Kuziščins šādā veidā ziedojumu kasi papildināja ar 100 latiem.

Savukārt dāmām uzvarēja Lidija Gavrilova, kura dažbrīd ļoti konsekventi turpināja iegādāties atkārtotus sitienus, kamēr beidzot viss izdevās kā gribēts. Gavrilova un Skaidrīte Verbicka bija lielākās ziedotājas no sapostajā "Viesturu" laukumā spēlējušajām dāmām. Kopumā ziedojumos izdevās savākt 4041 latu.

Ar plašu sirdi ziedotāju sarakstā ierakstījās Lauvu ģimene, kopīgiem spēkiem atvēlot divgadīgā Kristofera veselības likstu mazināšanai 500 latu. Turklāt 350 latu nāca no Kristofera vienaudzes Katrīnas Lauvas, ģimenei tādējādi apliecinot vēlmi palīdzēt tiem, kam tas ļoti vajadzīgs.

Taču svarīgāka par katra dalībnieka ziedotās summas cipariem ir apziņa, ka golferi spēj vienoties cēlam mērķim, tajā pat laikā pašiem piedaloties interesantā pasākumā. Personiski ļoti lielu paldies golferiem par atsaucību izsaka "Viesturu" ģenerāldirektore Sandra Opite, piebilstot, ka labākos vārdus ir pelnījis katrs un ikviens, kas Līgo kausā piedalījās.

Līksmas noskaņas "Viesturos" valdīja līdz pat gada īsākās nakts iestāšanās brīdim, dzīvās mūzikas pavadībā baudot svētku mielastu, apspriežot dažādus kopīgos piedzīvojumus, kā arī piedaloties ar sponsoru atbalstu sarīkotajā loterijā. Piemēram, Elīna Lauva laimēja apmācību Direktoru skolā 1000 latu vērtībā, bet Ilgai Rodzei būs garantētas piecas apmācības stundas pie "Viesturu" treneres Uļjanas Rotmistrovas.

Pa kādai īpašai balvai turnīrā bija katrā bedrītē, pārbaudot gan golferu spēku, gan precizitāti.

Respektu pret "Viesturiem" kārtējo reizi apliecināja arī dabas spēki, lietus mākoņus sūtot pa netāliem blakusceļiem, lai nemērcētu golferus un golfa laukuma viesus, kas pirmo ielīgošanu aizvadījuši godam.

Pēdējās izmaiņas , 21.06.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē